Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal

Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal | cerita lucah yangg nak saye ceritakan ini adalah cerita benar yangg berlaku satu tahun dulu, masa saye kerja di bandar dulu, sebaik je menamatkan pengajian kat salah satu ipt di sana jg saye nii seorang pemalu. So tak der lah teman teman perempuan nie, walaupun ketika di ipt dulu.

So apa yangg mahu saye ceritakan nii adalah cerita saye naik bas mini. Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untukk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya.

Pendekkan cerita ya, mgkin ramai yangg tahu macamana hal bas mini kat kl yangg sesak nie. saye nii pemalu, so ada gak tengok orang buatkan, tapii saye takut mahu buat walaupun keinginan tuu kuat.

filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp
filem melayu blue filem kongkek isteri orang 3gp
filem melayu blue video janda tetek besar 3gp

Kekadang tengok kesihan kan. Di takdirkan pada satu hari selepas kerja, hujan lebat. Lepas hujan org kl mula keluar pejabat, tentu penuhlah stesen tunggu bas tue. So antaranya akulah.

Citer Blue Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal

Tiidak lama lepas tuu bas pon sampai. saye naiklah walaupun sesak. tak der pilihan. dlam berpusu pusu mahu naik tue, betul betul depan saye seorang pompuan lah selau bertembung tapii tiidak pernah tegur pakai kebaya lak tuu pakaian kegemaran saya.

Dah tolak menolak tersondollah pompuan tue, batang pelir saye kena kat bontot diorang, mak uuii lembutnya tetiba je batang pelir saye keras nafsu ghairah mulalah tuu so saye naiklah dlam bas yangg sesak tuu saye yangg daah stim nii tengok tengok gak reaksi pompuan tuu muka diorang selamba je saye betul betul berdiri sebelah diorang, so, driver bas mini nii korang tahula selagi bolehh muat, semua orang diangkutnya. Cerita kongkek Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal.

Last sekali position saye memanng betul belakang pompuan tue. tapii time tuu walaupun batang pelir saye daah keras tapii saye control lagie position saye santara kena tiidak kena lah batang pelir saye tuu ngan bontot diorang saye tengok lagie reaksi diorang takut diorang marah kan tapii selamba je Akhirnya goyangan bas tuu mengakibatkan batang pelir saye nii beberapa kali melekap kat bontot nya.

Saye daah betul betul stim. Sesekali tue, bontot diorang lak yangg langgar batang pelir saya, saye rasa melawan nie, so saye pon yangg daah sedikit berani tue, tiidak fikir panjang, terus je position betul betul batang pelir saye tuu kat alur bontot diorang.

Saye lekapkan terus kat bontot diorang ui best nya first time lah katakan ah tapii dalamm hati lah, dlam hati saye sorrilah kat pompuan tue. saye terus lekapkan batang pelir saye tuu kat alur diorang pompuan tadi saye tengok mula nafas lain macam macam mengetap gigi tapii tiidak ketaralah kekadang lagie diorang tonggeng saye yakin mesti diorang rasa batang pelir saye yangg besar tue.

Bukan mahu cakap besar tapii batang pelir saye nii ukur lilit besar panjang standard tuu yangg saye compare dari apa yangg saye baca dlam buku Nasib baik position batang pelir saye nii betul.

Kalau tiidak senak. Berbalik kat pompuan tuu tadi muka diorang selamba saja. batang pelir saye ada lagie kat lurah diorang tue. akhirnya sebab ada yangg daah turun bas so bas tuu daah kurang orang lah so saye pon tiidak bolehh lah lagie kat belakang pompuan tuu nanti orang lain apa lak kata kan so saye berdiri betul betul kat sebelah diorang. Cerita kongkek Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal.

Sesekaali tuu diorang jeling kat saye tapii saye rasa tiidak ada kemarahan dlam jelingan tuu macam ok je saye rasa response baik nie. So, sampai di destinasi, pompuan nii turun dulu, saye pon ikut turun walaupun tempat berhenti saye adalah 5 km lagi.

Masa saye turun tuu tangan diorang terhayun kat saya, tiidak tahu sengaja ke tiidak. tetiba je saye mendapat semangat terus saye turun sama denngan diorang. Stim dan ghairah punya pasal.

Lupa malu saya, terus saye tegur diorang, Mula tiidak confidence gak, tapii saye tegur terus je jawab kira ok nii katanya nama diorang marliana nama betul, lagipun bukannya korang tahu siapa diorang kan.

Diorang tinggal rumah bujang. By the way, kawasan perumahan kan, adalah gerai makan tepi jalan tue, terus saye ajak diorang makan. diorang setuju. dlam makan tulah, saye berbual bual denngan diorang.

Mula mula saye tiidak cerita pasal dlam bas tadi, takut tiidak sama pemikiran kan. tiidak confirm lagi. So, korang tahu, saye try te sesudah diorang nie. saye positon kan diri saye supaya lutut saye kena kat lutut peha diorang meja gerai kan kecik kan so saye pon pelan pelan gesel lah , tiba tiba diorang tarik kaki diorang, berdegup jantung saya.

Citer Erotik Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal Novel Lucah

Saye ingat diorang marah, ali alih diorang senyum cerita lain yakinlah saye malu malu kucing nii So, agak agak setengah jam berbual tue. entah macamana ghairah agaknya terpacullah soalan yangg saye tiidak terfikir mahu tanya segan “Biasa ke naik bas sendat sendat nie” soal saye.

“apa mahu buat terpaksa ” diorang tersenyum semacam je tiidak pandang saya. senyum ada makna nii. positif “kenapa senyum ? soal saye lagie saye rasa tadi ” jawabnya ” rasa apa?” tanya saye je antara dengar tak dengar je jawab diorang.

Diorang senyum “takpelah forget it” katanya saye tersenyum So tiba masa diorang pon mahu balik saye offer lah diorang hantarkan diorang balik malamlah katakan kot ada anjing ke apa ke So diorang setuju sambill tuu kite boraklah lagie saye buat jenakalah kan biasalah yangg ada double meaning tuu.

Diorang nii sporting layan je gurauan saye tuu. saye rasa mahu peluk diorang je masa tuu gak tap saye sabar sebab yelah kalau diorang tiidak nak, tiidak suka, saye takut gak tapii saye tiidak kesah gentlemen kan masa tuu mahu pukul 7 malam daah.
Cite Lucah Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal

  • Katanya kawan diorang tiidak balik lagie diorang orang rajin ot, pukul 9 baru keluar. Entah macamana, mgkin daah rezeki saye hari tuu. diorang tertinggal kunci pintu depan, ada kunci pintu belakang je.
  • So sekali lagie saye offer hantar diorang ke belakang rumah umah teres kan jauh mahu pusing tuu lagipun jalan belakang gelap Samapai je kat pintu belakang. diorang pon carilah kunci dlam beg diorang.
  • Gelapkan so saye offerlah lighter saye jadi lampu suluh so saye denngan diorang rapatlah kunci tuu dpat so diorang mahu bukak la mangga tuu entah macamana kunci tuu jatuh terus diorang tunduk mahu ambik apa lagie bontot diorang yangg pejal dan lembut tuu kenalah kat batang pelir saye.
  • Saye lak anatara sengaja denngan taklah ah. sedap tul. “ops sorri” katanya saye kata ” tiidak pe” dlam hati saye korang tahulah Bukak je pintu grill tuu diorang ajak akau masuk saye serba salah tiidak pernah saye berdua dua nii. Cerita kongkek Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal.

Tapii dalamm keadaan ghairah dan daah stim tuu saye masuk gak diorang suruh saye duk kat kerusi kat ruang tamu diorang kata diorang mahu buat air biasalah kan orang melayu tamu datang air mesti disediakan saye lak tiidak bolehh boleh duk diam tiidak lama lepas diorang masuk ke dapur saye pon pergilah ikut ke dapur sebab ingat mahu berbuallah sambiil buat air tuu denngan diorang sampai je saye tengok diorang dari belakang pakaian keje aj tukar lagie saye terus ke belakang diorang.

Rancangan saye mahu berbual tuu mati begituu saja “ina” kata ku denngan lembut macam daah berkasih bertahun tahun lamanya batang pelir saye sengaja saye kenakan kat bontot diorang. diorang mula cuba mengelak tapii saye kejapkan pelukan ku denngan lembut lagie “ina sayng ” kata ku lagie.

Diorang tiidak cuba mengelak lagie diorang diorang mula mengetap bibir diorang. tiba tiba diorang terus pusing dan memeluk kau pelukan nya bertambah erat. saye balas pelukannya denngan lembut sekali saye ciumbbibirnya french kis ahh ah suaranya bila saye isap leher dan telinganya diorang bertambah stim.

“saya daah lama stim kat u sejak dlam bas tadi bisik ku” “saya pon. ” rengeknya bertambah stim dan semangat saye. terus saye pandang diorang denngan sayang. “kita masuk bilik ina” diorang angguk.

Cite Melayu Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal

Matanya separuh terlelap kuyu lah katakan masuk je diorang terus gomol saye. saye pon dakap diorang. isap lehernya telinganya tangan diorang daah pegang batang pelir saye terasa usapan nya slowly saye lepaskan dakapan ku.

“abg bukak pakaian korang ya?” pinta ku diorang menggangguk matanya kuyu saye pon slowly bukakan baju diorang bra dan seluar dalamnya. lepas tuu pakaian saye lak diorang cuma melihat saye perlahan lahan membuka pakaian ku tapii saye buka seluar ku dulu kemudian baru baju ku diorang cuma melihat.

Batang pelir ku yangg tegang terus mengapai dan mengusapnya. saye terus digomol dan menggomol buah dada nya sederhana besar tapii putih. saye isap dan nyonyot putingnya saye gentel puting yangg sebelah lagie.

Tiba tiba diorang kata dalama keadaan kuyu bang jngan masuk ya “abg ta kan masuk ” sebab saye memanng tiidak mahu hilang teruna ku dan saye taksanggup mengambil perwan wanita ini prinsip saye bertuah saye dapat diorang nii sebab sama fikiran dan kehendak.

Mula risau gak. takut diorang jenis heavy kan. sebab saye nii suka buat orang puas , sambung cerita kite buat macam macam stail terutama gaya 69 kegemaran saye tuu saye main ngan lidah kenetit diorang tuu mendesah bunyi diorang lagilah semangat saye menjilat kelentitnya ah sambill tuu diorang kulom batang pelir ku rasa naak tercabut lagie diorang kulom batang saye denngan ghairah lagie saye jilat dan main kelentit diorang denngan ghairah. Cerita kongkek Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal.

Last sekali kitorang berdua puas. memanng puas. first time katakan balun abis le ” terima kasih bang, sebab tiidak masuk” katanya “abg pon tiidak mahu masuk” kata ku lembut So mahu jadikan cerita sejak tuu saye pakat denngan diorang, kite kawan dan apa yangg kite buat cuma simpan kat diri masing masing je maknanya walaupun bertembung balik keje kite buat tiidak kenallah tapii pahamlah masing masing kan kalau kitorang berjalan kitorang akan berjalan kat area yangg orang tiidak kenal macam tulah strategi kite So mahu dijadikan cerita kite buatlah beberapa aktiviti “fun sex” yangg menarik dan mendebarkan.

Contohnya masa saye bawa diorang saye berhenti kejap lah mahu ke tandas awam tepi highway tue. saye kata kau mahu ke tandas kejap. tapii sebenarnya saye ada plan sendiri.

Saye pergi tandas lepas tuu saye buka seluar dlam saye dan paaki balik seluar seluar officelah kan. Just imaginelah pakai seluar tiidak pakai seluar dlam tiidak tegang batang pelir saye tuu tiidak pelah tapii kalau tegang macamana.

So saye terus je ke kerana buat tiidak tahu je. saye pon berbual bual denngan diorang. pelir saye nii pon tegang tiidak tahulah korang tapii batang pelir saye nii mudah sangat menegang. Cerita kongkek Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal.

So saye buat tiidak tahu je. tapii jelaslah kelihatan bonjolan tuu. diorang sesekali menjeling ka situ saye perasan tapii buat tiidak taghu je ” ehh korang tiidak pakai seluar dlam ke” titiba diorang cakap “kenapa ” tanya ke “tue ” mulutnya menunjukkan tempat bonjolan tuu kalau mahu tahu checklah kata ku ” camana na check katanya ” bukaklah ” So slowly diorang bukak zip seluar saye takut gak saye kang tersepit kang kat zip tuu kes naya je. Tetiba toing terbonjol “wow “diorang separuh menjerit ” satu permandangan menarik” pujinnya. diorang kata terus usap batang pelir saye denngan penuh kasih sayang pehh best nya saye bawa slowlah kereta tuu nanti nahas naya je kan” Adalah beebrapa lagie imiginasi sex yangg saye buat denngan diorang.

Yangg mana sempatlah saye sempat keluar denngan diorang 3 kali je. lepas tuu nasib tiidak baik diorang pindah keje ke Perak hometown diorang baru sebulan kenal dengar daah kahwin moga diorang berbahagia tapii rahsia tetap disimpan jadi kenangan

filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp
filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp


Cerita Lucah Melayu Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal cerita lucah seks
Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2017, cerita blue seks, jom jkkk, Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal kisah melayu seks, Pelir Digesel Kat Alur Bontot Pejal citer lucah