Menerjah Lubang Syurga Bini Orang

Menerjah Lubang Syurga Bini Orang | Sherlon seorang guru penolong kanan ko kurikulum di sebuah sekolah dan Julia pula adalah guru penasihat pasukan kadet remaja sekolah. Julia mendatangi Sherlon dgn hati yg resah untukk mengadu masalah yg sdang melanda diri.

Persiapan untukk perkhemahan semua daah sedia, surat kebenaran waris selesai, peralatan perkhemahan dan memasak juge daah ada. bas juge telah ditempah. Mereka akan bertolak hari Jumaat depan lg 2 hari.

Tetiba jer Denny bagi tau die tak dapat mahu turut serta krna ibu mertuanya sakit tenat akibat ditimpa buah kelapa yg dikait oleh papa mertuanya. Jadi tiada guru lelaki dlam perkhemahan itu sdang kan peserta lelaki adalah seramai 10 orang dan gadis hanya 8 orang saja.

filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp

Masalah ini mahu diutarakan kepada Sherlon untukk cari guru lelaki pengganti Denny. Itulah masalahnya Cikgu Sherlon. kata Julia. Sherlon : Suami awak tak bolehh ikut serta ke? sebagai ganti Denny ? Minggu depan daah mahu cuti sekolah.

Mana ada guru lain yg sanggup krna masing2 mahu balik kampung. Julia : Alahai Bos. Suami aku daah mahu balik kampung juge bawa anak. daah janji dgn anak dan mak mertua aku.

Tau ajelah mak mertua aku tue. selalu jer mengongkong sampai naik meluat aku dgn sikap suami yg melebihkan ibunya. Sherlon : Program nie mesti diadakan juge sebab laporan daah dihantar ke jpn. Cerita Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Silap silap pegawai jpn akan turun memantau. Julia : itulah masalahnya Bos. Sherlon : Kalu macam tue tak perlah Julia. jika tak ada guru lelaki lain yg sanggup, awak beri tahu saya.

Jika terpaksa. aku bolehlah pergi ganti Denny tue. tapi awak cari dulu kot kot ada yg sanggup. Julia : ok Terima Kasih Bos. Keluar dari bilik pak Borin. Julia tersenyum lega.

Die memangg meminati Sherlon, kacak dan gentleman serta berbadan tinggi dan athletic walau pun daah berusia 40 tahun. macho. die berharap sangat tiada yg sanggup ganti Denny supaya bolehh die bersama Sherlon biar pun hanya untukk 2 hari 3 malam saja.

Cite nafsu Menerjah Lubang Syurga Bini Orang Kisah ghairah

Di tempat perkhemahan itu. sessi malam pertama hampir selesai. Sherlon sdang memberi ceramah dan ldk kepada peserta. sambill peserta berkumpul dlam kumpulan untukk membincangkan assignment mereka , Julia mendekati Sherlon untukk ucap terima kasih krna sudi menyelamatkan programnya itu.

Sherlon : terima kasih jer mana cukup. Julia ; Habis you mahu aku cakap apa ? Sherlon : Tak payah cakap. buat ajer. Julia : maksud you ? Sherlon : he he he.

Tak ada apa apa lah. Julia : alaa. cakap ler. kalau aku bolehh buat aku akan buat untukk menyenangkan you. Tetiba tanda2 mahu hujan daah kelihatan. agin mula bertiup kencang.

Kemah daah bergoyang macam mahu roboh. kadet mereka arahkan masuk dan berteduh di dewan asrama yg disediakan oleh pengusaha resort. tetapii hanya ada satu bilik asrama jer maka terpaksalah kadet gadis di tempatkan dibilik Julia.

Sherlon terpaksalah menumpangkan Julia dibiliknya dan Sherlon terksa pula tidur di asrama lelaki bersama kadet lelaki. sambil memeriksa keadaan asrama itu nyta terlalu sempit untukk membolehkan Sherlon tidur disitu.

Maka mereka tiada pilihan. Julia : terlalu sempitlah bilik lelaki nih. baik aku tidur dibilik dgn kadet gadis ddan you tidor di bilik you. Sherlon : Beginilah. kalau u rasa tak selesa disitu.

Bila pelajar semua daah tidor u datang ke bilik aku. ok ? senyuman Julia menguntum bila ditawarkan penyelesaian masalah itu oleh Sherlon. Sherlon : ok murid murid hari daah hujan.

Jadi cikgu mau korang semua masuk kedalam bilik dan tidur kitaorang akan sambung balik program kitaorang esok dan kumpulan yg terbabit perlu bersedia dgn pembentangan masing masing. baik sekarang bolehh masuk dan tidur.. Kisah Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Selamat malam semua. Sherlon terbaring sendirian melayan perasaan. dlam hujan dan dingin malam begini die teringatkan anak anak dan bekas Isterinya yg daah pun bersuami semula. tinggal die jer yg terkial kial belum mau kawin lg.

Runtunan nafsunya mula menggelodak. die teringatkan Julia di bilik sebelah dgn murid murid gadis. bolehh tahan juge cantik dan seksinya Julia nih detik hati Sherlon. tapi daah kawin dan anak 2 mana mungkiin die mahu melayan saye.

Fikir Sherlon. Pada pandangan Sherlon , Julia memangg cantik dan seksi hidung mancung ala anak mami, tubuh tinggi lampai dan buah dada besar gak. memangg mengiurkan. tiang khemah Sherlon mula terpacak mengingatkan tubuh Julia.

Tapi daah berpunya. Julia pula dilanda resah. sesekali matanya memerhatikan gelagat Lin lan anak muridnya yg nakal sdang berbisik dgn Chi. yg lain tue daah pun lena diulit mimpi krna letih berkhemah siang tadi.

Perlahan lahan Julia memberitahu Chi dan Lin lan supaya tidur sebab hari daah pun hampir jam 12. 30 pagi. Julia tiidak selesa baring dibilik itu krna terpaksa kongsi katil dgn 3 murid lain.

Die nak ke bilik Sherlon krna dibilik Sherlon pasti die akan lebih selesa. hanya die dgn Sherlon saja. sementara menunggu Chi lena pikirannya menerawang mengingati suami dan anaknya. die membuat perbandingan antara Sherlon dan suaminya Idham.

Mengeluh die tiada tolok tandingnya antara Sherlon dan Idham. semuanya dari segi fizikal Sherlon mengatasi Idham. yg masih belum dibandingnya hanyalah secara sexual saja. Jam sudahh menunjukkan jam 1 pagi.

Yanng terdengar hanyalah dengkuran murid2nya saja. Julia memerhati keluar dan nampak Sherlon sdang memeriksa asrama lelaki dgn lampu picitnya. cepat cepat Julia hantar sms pada Sherlon kata die akan kebiliknya.

Sherlon cepat cepat kembali ke bilik dan seketika kemudian kelihatan Julia masuk kebiliknya perlahan lahan. Sherlon :. berbisik. dlam bilik nie ada satu katil kelamin sja. you ok ker kitaorang tidur sekatil.

Julia : ok lah mahu buat mcmana drpd berhimpit dgn budak2. Julia : Idham tak marah ke? kalau die tahu. Julia : kalau kitaorang tak bagi tahu. mcmana mahu marah.

Mereka tidur berjauhan. dipissahkan bantal. tetapii mata tak nak terlelap. lalu Sherlon pun mula berbicara mengajak Julia bersembang. dari perkara biasa sehinggalah kepada soal masalah rumah tangga Sherlon dan Julia.

Dlam kesedihan Julia menceritakan masalahnya dgn Idham. untukk mnenangkan Julia Sherlon rapat ke Julia dan memeluk dan membelai rambut Julia. Julia menyembamkan muka ke dada Sherlon sambill mengalirkan air mata. Citer Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Lama berkeadaan begituu. degupan jantung Sherlon semakin kencang. perasaan kesian bertukar menjadi kasih. perlahanlahan diusap pipi dan rambut Julia dgn penuh syahdu. Julia terangsang dgn belaian Sherlon tangannya pula mula mengusap dada Sherlon dan nafasnya mulai sesak.

Sherlon mula mengusap pipi turun ke bahu Julia. nafsunya daah naik. kerisnya menegang. tanpa disedari die merapatkan mulut kebibir Julia dan mengucupnya. Julia membalas kucupan itu dgn memasukkan lidah ke mulut Sherlon dan bermain2 lidah nafsunya mula melanda.

Tangannya mengusap keris Sherlon yg daah tegang sangat. die memasuki track suit Sherlon dan mula meramas kote Sherlon. berdesah Sherlon menahan sedap. stt. sstt. desah Sherlon dimulut Julia. kucupan terus berlaku dan kini turun ke leher Julia.

Rengetan halus keluar dari mulu Julia. dibukanya baju Julia dan tersembullah payu dara Julia. u tak pakai bra ? Julia senyum. tak selesalah. kata Julia. keduabuah buah dada Julia di jilat dan diramas serentak.

Yanng kiri di jilat yanng kanan diramas. dan diuli putingnya. Julia jadi tak keruan , di tarknya turun seluar Sherlon. u tak pakai under wear ?. mudah sikit jwb Sherlon.

Mereka senyum. Julia mula menjilat dan mengulum kote Sherlon. macam ice cream. sedikit demi sedikit dimasukkannya kote Sherlon ke mulutnya dan terus diisapnya. Sherlon pula menrik turun dan menanggalkan seluar Julia maka berbogellah mereka.

Tak dapat mahu isap dan jilat buah dada Julia dlam keadaan begituu , Sherlon mengalihkan gerakannya ke cipap Julia. di selaknya peha Julia dan diciumnya bau aroma yanng menyenangkan dari cipap Julia yanng daah basah lencun itu.

Cipap Julia bertrim indah bulunya hanya sejemput di atas jer yanng berbulu. hmm. tembam kta Sherlon. its yours my dear. aku memangg lama mahu serah dekat u kalau u sudi kata Julia.

Tanpa lengah Sherlon terus sembamkan mukanya ke cipap Julia dan mula menjilat alir basah Julia sambill jejarinya menguli mutiara yanng tersembul itu. Julia menggeliat kesedapan, dan terus menambahkan lg jilatan dan isapan pada kote Sherlon.

Citer nafsu Menerjah Lubang Syurga Bini Orang Cerpen lucah

Permainan asmara mereka berlarutan sehingga 15 minit akhirnya Julia mengeelinjang dan. Sherlon syg. aku daah tak tahan daah aku mahu ccummum. argh.. Julia klimax. bersembur air Julia membanjiri bibir Sherlon.

Sherlon terus juge menjilat biji Julia sambill memasukkan jarinya ke alur cipap Julia. sedikit demi sedikit keghairahan Julia datang kembali. kote Sherlon di jilat dan isapnya. berdenyut2 kote Sherlon dibuatnya.

Tetapii Sherlon tiidak juge tewas. maklumlah duda anak 7 dan berusia 40 tahun memangg power. syg. aku daah tak tahan nih. masukkanlah pls. fuck me darling. shove yyour big dick in me and make me cum.

Rayu Julia berkali kali. cipap nya daah betul banjir daah. hanya kote Sherlon yg diharapkannya untukk memuaskan berahinya. Adegan seterusnya bermula perlahan lahan Sherlon membuka kangkang Julia dan menjolokkan kote nya ke dlam cipap Julia.

Uugghh ketatnya cipap u. Idham punya besar mana ? shut up. just push it in. aku daah tak tahan nie. rasa tercabar terus shaja Sherlon menghentakkan kote nya dlam cipap Julia.

Terbeliak mata Julia menahan hentakkan itu. ugghh Mon besarnya. Sherlon biarkan kote nya berendam seketika. dan mula menyorong. tarik. kote nya. mula2 perlahan semakin lama semakin laju hentakkan Sherlon.

Terasa pada cipap Julia. setiap liang cipap Julia terasa terisi oleh kote Sherlon. juling Julia menahan nikmat yanng tak terhingga. Julia mula meracau ,. merengek dan mendesah menahan lazat. Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Argh. isk. ha. aha. ah. Mon sdapnya. sesapnya Mon.. aku mahu kuarr. oh. seluruh atot otot Julia mengang mencapai klimax nya buat kesekian kalinya. terasa. kote nya di sirami cum.

Dari cipap Julia.. gerakkan keluar masuk kote Sherlon berterusan. Sherlon sudahh dapat merasa. kegelian yg amat sangat pada kepala kote nya menandakan die juge menghmpiri klimax nya. Julia. aku daah mahu cum daah nih.

Yes. yes Mon. fuck me harder. tahan sikit lg syg. lets together rengek Julia. Sherlon daah tak keruan. die melajukan irama. hentakkannya ke cipap Julia dan akhirnya. yes aku mahu cumming.

Kisah seksi Menerjah Lubang Syurga Bini Orang Kisah seronok

  • Yes Mon aku mahu cumingg to. argh. argh. dan berdas das pancutan cum Sherlon membasahi cipap Julia. perlahan lahan dicabutnya kerisnya dan sarung Julia.. Sherlon terus mencium bibir Julia dan ucap thank you honey.
  • Krna beri aku hadiah yanng cukup istimewa malam nih. sambill meraba cipa Julia. rupanya berbuih buih cipap Julia jadinya hasil dari senggama mereka tadi. Mereka terlelap dan pabila tersedar hari sudahh subuh.
  • Cepat cepat Julia kembali ke biliknya. Julia baru jer lepas mandi, rambutnya basah. mahu buat mcmana daah terpaksa. selesai berpakaian die keluar dari biliknya. dilihatnya khemah2 daah tersergam indah, tiada tanda tanda bekas hujan lebat malam tadi.
  • Di bilik masak resort kelihatan petugas sdang mengemaskan periuk nasi dan lauk ke dlam van, die mendekati mereka dan bertanya kemana Sherlon dan pelajarnya pergi. jwpan yg diberi Sherlon daah pergi menghantar barang makanan ke Lembah Bujang untukk pelajar berkelah di sana dgn guide.
  • Setengah jam kemudian resort itu telah pun sunyi tiada petugas lg krna semua telah pergi ke Lembah Bujang. Julia terasa malas mahu ke sana, lalu die menalipon Sherlon minta di hantarkan sedikit makanan kepadanya.
  • “ok. nanti aku bawakan lunch cum breadfas untukk u” balas Sherlon. Seketika kemudian kelihatan kereta Sherlon masuk ke perkarangan resort itu, Sherlon turun, ditangannya ada bungkusan makanan untukk Julia.
  • “Bagaimana keadaan di sana” soal Julia. “hhm. semua ok lepas lunch nanti budak2 akan singgah kat tepi sungai tue untukk mandi. aku daah suruh Abag Mat tengok2kan bebudak tu. sampai jam 4 nanti” so kitaorang ada lg 5 jam untukk berehat.
  • Jelas Sherlon pada Julia. Mereka makan bersama2 dlam bilik urusetia yg di gunakan Sherlon sebagai biliknya malam tadi. sambill makan Julia terkenang peristiwa malam tadi. sambill mengunyah nasi die kenyitkan mata pada Sherlon. Cerita Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.
  • Saolah mengerti apa yg tersirat diisanubari Julia Sherlon tersenyum dan. menjilat2 bibirnya minta pengertian dari Julia. Rambut u basah. heheh. usik Sherlon. “nakal” kata Julia sambill mencubit peha Sherlon.

Selesai makan mereka berbaring di katil sambill berpelukan. masing masing telah mulai teruja. Julia tergamam dan terkaku bila terasa nafas Sherlon berhembus hangat di lehernya. Sepantas kilat die menarik zip seluarnnya dan terjongol keluar batang kote besar nya yg kelihatan gelap.

Rupanya Sherlon tiidak memakai seluar dlam. Dipegangnya kote yg setengah keras itu dan dilurut lurutnya. Julia terpaku dan melihat jer gelagat Sherlon yg sdang bermain dgn batang kote nya sambill tersenyum ke arahnya.

Dipeluk erat badan Julia dan die mulai mengucup mulut Julia dgn begituu ghairah sekali. Kucupannya mulai menganas, di kulum dan lidahnya dijulurkan ke dlam mulut Julia. Julia semakin lemas dlam dakapannya.

Sherlon mulai melorotkan kain Julia dan kini wajah Julia yg putih itu ditatapnya dgn penuh buas oleh matanya yg liar dan galak. die mulai melemaskan Julia di dlam dakapannya , tetapi Julia tiidak pula membantah tindakannya itu.

Tindakannya yg cepat menyebabkan pakaian Julia satu persatu terlepas dari badan. Julia kini hanya ditutupi oleh bra dan panties yg berwarna hitam. Tanpa berlengah die melepaskan gengaman cangkuk colik dan tersembullah tetek Julia yg masih kelihatan segar dan muda untukk dijamah oleh mulut berbibir Sherlon.

Die mulai menanggalkan pakaiannya satu demi satu sampai telanjang bulat. sesudah itu die menarik celana dlam Julia yg menutupi cipap yg terpelihara selama ini hanya untukk Idham tetapii kini telah dan bakal disantap oleh Sherlon.

Julia yg terbaring tak berdaya dipeluk erat oleh Sherlon. die mulai mencium mulut Julia dgn bibirnya yg tebal dan kasar itu. Tangannya pula merayap ke dada lalu memainkan jarinya di puncak Gunung yg berwarna merah jambu dan sdang mekar lg keras itu. Cerita Menerjah Lubang Syurga Bini Orang

Putting Julia diuli dan digentel dgn rapi dan lembut diikuti dgn jeliran lidahnya yg basah dan hangat itu membasahi gunung kembar itu. Julia hanya mampu merintih menyedari yg die telah mengkhiati suaminya.

Tetapii tiada sesalan dlam diri Julia krna semmgnya die meminati tubuh kekar Sherlon dan ketampanannya. Sekujur tubuh Julia terlentang tanpa sehelai benang menutupinya di hadapan seorang lelaki yg gersang.

Menit demi menit berlalu dan Julia mulai menikmati setiap sentuhan kasar oleh Sherlon. sambil buah dada kiri diuli buah dada kanan pula dinyonyot seperti bayi yg lapar. Sherlon dgn mulutnya yg rakus menerkam putting Julia yg lembut itu dan sekali kala ia menggigit putting yg membuat Julia mengerang keenakan.

Cite nakal Menerjah Lubang Syurga Bini Orang Cerita melayu

Kini stelah puas tetek nya digomol dan diramas tangan yg berkulit kasar dan berkulit hitam itu maka tangannya kini merayap pula ke seluruh tubuh Julia yg gebu. Kemudian tangan itu merayap pula ke arah ‘selatan’ ke cipap nya pula.

Sejurus sentuhan jarinya mengenai cipap Julia maka seluruh tubuh Julia gementar dan tersentak sentak. Tangannya masih bergerak di cipap itu dan menarik narik lembut rumput rumput yg menghiasinya. Tanpa peringatan terus menusuk pintu gerbang Julia yg basah dan lencun dgn jari telunjuknya dgn rakus.

Tersentak badan lalu Julia menjerit dan mengerang sekuat hati. “Argh. arhg. sedapnya Bang. ” Sherlon tiidak mengendah rintihan Julia. Permainan jarinya smakin cepat sehingga Julia merintih kesedapan akhirnya. “Aahh. aahh. eemm. “Tubuh Julia mulai menikmati permainan pak Borin nya yg sdang gersang ini.

Memangg arif lelaki tua ini memperlakukan wanita. Julia hilang kontrol, semakin hanyut dlam nafsu buas Sherlon ini. Celah paha Julia menjadi semakin banjir dgn madu yg keluar dari sumur nikmatnya.

Suaminya Idham, sendiri tiidak mampu membuatkannya sebasah ini. Julia mulai menikmati eksplorasi jari Sherlon dan tiba tiba jarinya ditarik keluar dari lurah madu Julia dan terkapai dgn ghairahnya. Sherlon memandang mata Julia yg redup.

Tanpa suara Julia mengangguk, tanda telah sedia disetubuhi. sudh tiidak ada lg perasaan malu pada dirinya. Julia benar benar nak menikmati tindakan penyudah dari Sherlon. Bayangan Idham dibuang jauh dari ingatannya.

Biarlah jika itu yg die nak. Julia pasrah berlaku curang terhadap suaminya Idham. Sherlon memegang kedua paha Julia dan menolaknya hingga terkangkang di hadapannya. Beberapa saat die menikmati lurah yg merah dan berbibir tebal dihiasi oleh bulu bulu pendek yg selalu di pangkas rapi. Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Tundunnya yg membengkak menjadi habuan mata dan jilatan Sherlon. Sherlon merapatkan wajahnya di celah kelangkang Julia. cipap Julia menjadi sasaran hidungnya. Hidungnya ditempelkan ke cipap Julia dan kelentit serta bibir cipap nya dihidu dan dicium.

Mulai dari bawah sampai ke kelentit, di bahagian atas. Sherlon menikmati aroma cipap Julia. mngkin sudh lama tiidak pernah menghirup bau cipap gadis. sesudah lama Sherlon mencium cipap itu maka lidahnya mulai digerakkan ke seluruh permukaan cipap Julia.

Cite seksi Menerjah Lubang Syurga Bini Orang Kisah Malaysia

Mulai dari bibir luar, bibir dalam, kelentit dan akhirnya lurah nikmat dijilat. Ujung lidah dijolok jolok ke dlam lubang cipap nya. Julia menggigil menahan nikmat. Badannya mengejang dan die menggelepar geli dan nikmat.

Julia mengerang kenikmatan. Akhirnya Julia daah tak tertahan lg dan mulai mengalami orgasme yg pertama. banyak cairan hangat yg keluar dari rongga cipap nya. Sherlon meneguk semua air nikmat Julia yg terpaancut itu.

Dijilat bibir cipap Julia sampai kering. “u mahu lagi?” Julia mengangguk kepala. die nak pula menikmati batang besarnya itu. Rongga cipap nya seperti meminta minta untukk diisi. Sherlon yg berbadan agam itu membuka kedua dua belah pahanya dan memposisikan batang kote nya yg terpacak keras di kangkang Julia sambill mengusap kepala batang kote nya yg bulat.

Dilurut lurut batang besar dan hitam itu hingga kepalanya menembusi sedikit alur Julia. Kepala licin itu ditempelkan ke pintu nikmatnya. Digerakkan naik turun di lurah yg basah dan kepala besar itu mulai menyondol nyondol kelentitnya.

Julia mengerang kenikmatan. “Sherlon masukkan, aku daah tak tahan” Tanpa malu Julia merayu. Sherlon hanya tersenyum. Kemudian mulalah Julia merasa pintu cipap nya digeser perlahan lahan untukk ditebuk oleh kepala batang kote yg besar itu. Kisah Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Sekali sekala die menguli kelentitnya menyebabkan Julia mengerang kenikmatan dan lelehan cairan madunya smakin deras mengalir keluar membasashi kepala licin Sherlon. Sherlon mulai menarik dan menekan smakin kuat hingga bahagian kepala mulai terbenam.

Kepala besar itu menyumbat padat lubang cipap yg sempit. Pergerakan dorong dan tarik berjalan terus hingga sedikit demi sedikit batang besar dan panjang itu smakin jauh terbenam. Terasa bagaikan lubang cipap nya seperti terkoyak disumbat dgn batang yg besar itu.

Sherlon pada mulanya mendiamkan jer batangnya terendam dlam lubang cipap Julia. Beberapa saat kemudian die mulai mendayung kembali dan Julia telah mulai menyesuaikan dirinya dgn batang besar, panjang dan berurat urat itu.

Die mula mengerang kenikmatan. Sherlon mulai terangsang dgn erangan Julia dan die mulai menekan lebih dalam. Kini seluruh batangnya telah di benamkan ke dlam tubuh Julia dan kedua tubuh mereka telah bersatu.

Memangg nikmatnya tiidak terhingga dan mereka mulai menikmati pelayaran madu yg tak dapat di gambarkan dgn kata kata. Sherlon menarik keluar batangnya begituu cepat sekali sehingga Julia tersentak nafas dan mengerang.

Seluruh isi cipap nya seperti tertarik keluar. Sepantas itu Julia merangkul tubuh Sherlon dan kakinya merangkul pinggang Sherlon. ” jngn cabut sayang , jngan ” Rayu Julia. Bagaikan pengemis Julia merayu rayu. Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Kemudian die ditebuk lg kali ini dgn cepat dan kasar batang kote kekar Sherlon itu disorong ke dlam lubang rahimnya hingga ke pangkalnya sehingga Julia dapat merasakan pangkal rahim nya disondol sondol kuat.

Terasa senak di perutku tapi nikmat. Belum pernah batang kote suamiku menjelajah sejauh ini. Sodokan batang kote Kekasih cum Bosnya ini sungguh sedap dan nikmat. Seluruh lubang cipap nya penuh terisi.

Die terasa bagaikan kembali menikmati malam pengantinnya dahulu bersama Idham. “Sayang sedapnya, belum pernah aku rasa sedap macam ni”. Julia mulai mengerang dan merintih nikmat. Ada ketikanya die menjerit jerit kuat karena teramat sedap.

Julia kemudiannya ditusuk bertubui tubi, cepat dan smakin laju batang kote tumpul tersebut terbenam. Tiap tusukan menambahkan kenikmatan dan nikmat. sambil menusuk, lelaki tua yg gersang ini smakin meluap luap gairahnya dan mulutnya menggomol puting susu Julia dan menjilat leher dan ketiaknya yg mulus. Menerjah Lubang Syurga Bini Orang.

Die kegelian dan melonjakkan badannya menerima setiap tusukan kote Sherlon kedalam cipap nya. Menggelepar Julia karena nikmat yg tiada taranya bagaikan mahu terpancut liang cipap nya dikerjakan Sherlon. “Sedap cipap korang , Julia. Lubang cipap korang sungguh ketat dan sempit. Idham punya besar mana?. Anu die panjang mana? Sampai begituu punya sedap dan ketat u punya. hm “.

Puji Sherlon. Julia hanya senyum saja. ” dahh kote u yg besar dan panjang” jwb Julia sambill mengucup bibir Sherlon. Muka yg kacak itu menggelikan tubuh Julia dan tetek nya yg berkulit halus bila Sherlon membenamkan mukanya ke dada Julia.

Gerakan pinggul Sherlon masih hebat menerjah lubang syurga Julia. Pusaka ayah Sherlon berukuran 7 “itu selesa keluar masuk lubang yg dipenuhi cairan pelincir. Lelaki yg daah lama menduda ini sungguh hebat dlam perkiraan Julia berbanding Abang Idham. sesudah lebih sejam bertarung dan Julia terkulai lemah tiba tiba Sherlon mempercepat dan melajukan dayungannya. die mulai mengerang dan badannya terasa seperti menggigil. Julia tahu Sherlon akan mengakhiri perjuangannya. “Pancut dlam sayang” Kata Julia sambill semakin kuat merangkul tubuh Sherlon dan bontot nya dilonjakkan ke atas untukk menerima tujahan Sherlon dan ditekan santak ke tubuh Julia. Batang besarnya terasa berdenyut denyut dan smakin keras. ARgh. mereka sama sama mencapai orgasme Serentak ini cairan hangat menerpa pangkal rahim Julia. Amat bnyak benih benih duda ini di tanam ke dlam rahimnya yg sdang subur. Serentak itu Julia juge mengalami orgasme untukk kesekian kalinya. Maninya yg tersimpan sekian lama disemprot hingga ke titik terakhir. Sungguh bnyak maninya hingga sebagian meleleh keluar dari pintu rahim Julia dan membasahi paha dan cadar di bawahnya. “Macam mana Sayang, sedap?” sengih Sherlon. ” Yes Sherlon.

Sedap sangat aku belum pernah merasa multiple orgasme begini. ” sambut Julia sambill menjilat lelehan mani mereka yg berselepet di kote Sherlon sehingga habis. “Sedap Sherlon , sungguh sedap” Kata Julia. Sherlon yg masih memeluk erat tubuh Julia akhirnya terkapar lesu keletihan. Rasanya tak mampu mereka bersuara karena keletihan. Rasanya seperti mau tidur jer pada ketika itu. Hampir jam 3 Julia kembali ke biliknya. Jam 4 petang kedengaran riuh rendah suara pelajar mereka. yg kembali dari Lembah Bujang. manakala Sherlon pula baru jer selesai mengerjakan lembah Julia dan Julia pula puas di kerjakan batang kote duda.

filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp
filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue filem kongkek isteri orang 3gp


Cerita Lucah Melayu Menerjah Lubang Syurga Bini Orang cerita lucah seks
Menerjah Lubang Syurga Bini Orang, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2017, cerita blue seks, jom jkkk, Menerjah Lubang Syurga Bini Orang kisah melayu seks, Menerjah Lubang Syurga Bini Orang citer lucah