Hisap Puting Tetek Kecil Comel

Hisap Puting Tetek Kecil Comel | saya adalah seorang jururawat lelaki di sebuah rumah sakit di swasta. Walaupun agak ganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat tapi itu yangg nyata.

Kerja giliran malam di hospital tempat saya bekerja bermakna saya hrs menjaga dua buah ward yangg bersebelahan. Di samping itu saya ditugaskan dengaan dua orang pembantu jururawat assistant nurse wanita.

Sudahh menjadi lazim kitaorang akan membuat kerja routine sejurus mula waktu kerja. Kerja ini akan selesai lebih kurang jam 12 tengah malam. saya menyuruh dua orang nurse pembantu saya untukk berehat sementara saya berada di nurses station menghabiskan urusan admin.

filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp
filem melayu blue video janda tetek besar 3gp

Jam satu pagi apalagi giliran saya pula yangg masuk kedalam bilik rehat. Apa mahu buat membutalah untukk satu jam Jam dua saya kembali ke nurses station. Tapi tidk bannyak kerja.

Duduk duduk jer. Jam tiga saya mula round tengok pesakit pesakit yangg rata rata sdang syiok membuta. Phuh. phuh. phuh, ada yangg kain terselak, yangg tidur terkankang, pendek kata macam macam style lah mereka mengayakan tidur.

Kisah lucah Hisap Puting Tetek Kecil Comel Cite Malaysia

Tapi tidk hairan lah daah biasa, lagipun kebanyakkan pesakit daah tua. Masa saya round salah seorang daripada nurse mesti disebelah. Maklum lah kalau kalau pesakit complaint saya mahu cuba meraba mereka ke.

Pada malam pertama saya round tidk ada apa apa yangg ganjil. hnya saya round ke dua dua ward dengaan nurse yangg satu ini. saya tanya die “mana Renisa? “.

“Ke tandas tadi” jawab Yanny ringkas. saya tidk peduli dan teruskan dengaan tugas tugas saya untukk membuat laporan keadaan pesakit. Pada malam kedua pekara yangg sama terjadi. Eh wah.

Ini mngkin kes curi tidur, fikir saya dalamm kepala otak. Jadi saya pon mahu spylah. Tapi tidk berjaya. Mana si Renisa daah sembunyi nie? Well tidk apa lah, asalkan kerja die beres sudahlah.

Malam ketiga saya masih macam berdendam mahu cari Renisa sampai dapat. Macam biasa, tapi malam ini saya round pukul 2 tidk macm selalu pukul 3. Yanny rengkas sebelah saya nampak gelisah, tapi daah mmg kerjanya die membuntut aku.

Sampai kitaorang di pintu 5 ward 5A Yanny semakin tidk tentu arah. dia menyekat saya dari membuka pintu bilik 5. “Mr Kong okaylah” memanjangkan tangannya, Yanny menghalangi saya dari meneruskan masuk pintu.

Saya melangkah masuk dan rasa rasanya dagu ini bagai terjatuh kelantai, tercengang melihat Renisa dalamm keadaan berbogel tanpa seurat benang dengaan memegang segelas air minuman. tetek yangg masih segar muda tersembul indah, putih, lembut, tegangdengan puting yangg berwarna kecoklatan berkedudukan di tengah (masih kecil lagi) dan kemaluan nye pon sangat indah hendak digambarkan.

Bulu kerinting halus tersusun indah membentuk segi tiga mengikuti pangkal peha yangg bertemu. Kulit nye mulus putih tebonjol sedikit diantara kedua peha yangg masih kejang. Kaki Renisa kelihatan indah menampakkan ketinggian orangnya.

Phuh. Macam bermimpi layak nye. Mimpi melihat bidadari yangg turun kedunia untukk mandi dikolam. Suasana lengang tanpa sebarang perkataan. aku, Mr Kong yangg kaki nye tergantung, Renisa dan Yanny tidk berkata seolah ada malaikat lalu kata orang orang tua dahulu.

Tapi yangg ini nyata bidadari berdiri di hadapan kami. (Air lior macam mahu meleleh). saya berundur melangkah keluar dan terus ke nurses station tanpa menulis laporan buat Mr Kong.

Termenung saya seolah dalamm keadaan shock. stelah beberapa minit saya kembali pulih dan mengambil kesemua Patients Record Card dan mula menulis laporan pesakit. dalamm otak saya terfikir fikir sama ada hrs melapurkan mereka kepihak atasan atau tindakan lain yangg sesuai.

Selang satu jam saya buat keputusan, “Ah. pedulikan je lah mereka, yangg penting kerja saya kerja mereka beres”. Tepat jam 7, semua kawan kawan yangg bertugas giliran pagi sudahh berkumpul.

Saperti biasa saya menyerahkan tugas dan cabut ketempat meletak kereta. saya capai scrambler saya dan terus pulang kerumah saperti suami suami yangg baik (tdk singah kemana mana). Di rumah saya menyiapkan sarapan sendiri krn isteriku, seorang guru sudahh keluar bekerja.

Ting tong. Terperanjat beruk saya dibuatnya. “Sapa nii datang pagi pagi buta? ” berkata hati kecil saya smbil melangkah untukk membukadaun pintu. Diluar terjongol Renisa yangg masih beruniform putih.

Saya persilakan die masuk dan diaterus mengambil tempat duduk disofa diruang tamu. “Renisa bukan apa. Mr Kong tue kata die daah lama tidk tengok perempuan. dia kasi Renisa $300 suruh Renisa buka baju. Jadi Renisa ambiklah. dia tidk pegang Renisa pon” terang Renisa lagi.

“Kan die on traction? tidk boleh bangun? ” Renisa menegakkan pendirian. “So you did not report to sister? ” terukir senyuman Renisa. “Nope” jawab saya rengkas. Renisa bingkas bangun menghampiri aku, mencium pipiku dan menjalarkan tangan nye kepeha saya yangg dibalut Levis.

Cite rogol Hisap Puting Tetek Kecil Comel Cite seks

Dalamm hati menyesal juga nie, Levis tebal oi tidk beraparasa lah. saya tidk dapat berbuat apa atau sengaja tidk berbuat apa apa hanye menerima nikmat ciuman yangg terus menular ke mulut.

Renisa pula sudahh mula duduk bercelapak dipangkuan, memeluk meluk menggayut gayut leher aku. dalamm seluar batang kote sudahh bangun cuba menolak nolak seluar yangg masih rapi. Terasa sakit sedikit krn die menduduki batang kote smbil mengomol aku.

Tangan saya hanye memeluk tubuh Renisa membalas ciuman mulut. Keadaan batang kote semakin sakit kesempitan jadi saya terus menolak Renisa kebelakang dan membaringkannya di sofa panjang. Mengangkat kaki nye, uniform putih Renisa tersingkap menampakkan seluar kecilnya.

Mata saya tajam mencuri pandang pada pangkal peha Renisa. Pemandangan yangg sungguh indah. Terletak je Renisa pada keempukkan sofa saya menyingkap lagii uniform Renisa yangg baru cuba dirapikannya. Terserlah segi tiga yangg dibaluti seluar dalamm yangg jugak putih.

Renisa bingkas menurunkan merapikan uniform yangg saya singkap. saya memandangnya, die tersenyum smbil mengelengkan kepala dengaan manja, “Dosa tau. ” kata manis Renisa. “Habis yangg semalam kasi apek tue tengok? ” balas saya smbil cuba menarik berebut menarik uniform Renisa.

Novel lucah Hisap Puting Tetek Kecil Comel Cerpen seronok

  • “Itu die daah tidk boleh buat apa pon” tegas Renisa. Tangan saya makin berkeras menyingkap uniform Renisa. Renisa merelakan jer. saya daah taksabar lagii menikmati pemandangan yangg tidk terkata.
  • Perut Renisa mulus putih. saya mula mengusap perut Renisa dan melakar lakar disekeliling pusat Renisa. Rasa rasanya belaian tangan ini seolah menyayangi apa yangg diusap. Tangan saya terus merayap kebawah lagi, membelai segi tiga larangan yangg masih di baluti seluar dalamm kecil yangg lembut.
  • Usapan demi usapan masih di lakukan sebelum tindakan lanjut di ambil. Renisa saya lihat ketika itu sudahh terpejam menikmati belaian tangan aku. Sesekali punggung nye terjungkit mengikut rentak tangan aku.
  • Jari jari aku, saya selinapkan sedikit pada pinggir seluar dalamm yangg menutupi maruah Renisa. Terasa bulu ari ari yangg tumbuh dipinggir lubang cipap. Puas menikmati pemandangan itu usapan saya turun lagii pada peha yangg mulus.
  • Terus saya belai dari pangkal yangg “Eh! apa nie. jangan ah buat Renisa gini. ” tidk puas puas lagii saya mengusap usap keseluruh kaki Renisa yangg bersih tanpa berbulu dan mulus putih.

Saya kembali lagii ke segi tiga bermuda dan mula menepuk nepuk mengusap usap lubang cipap yangg masih di dalamm seluar kecil. saya tidk rasa kelam kabut mngkin krn setibanya di rumah tadiaku daah pon onani mengeluarkan air gatal krn mengingatkan peristiwa berjumpa bidadari malam tadi.

Dan ini peluang sekali lagii malah berdampingan terus dengaan bidadari. Didalam otak kepala saya mengatur atur strategi supaya saya dapat memaksimakan peluang yangg bergolek ini. batang kote semakin gelisah tersepit didalam seluar ketat.

Saya menghentikan serangan dan mula membuka butang Levi’s dan menurunkan zip seluar aku. Renisa yangg sedar tiada sebarang serangan membuka mata dan menolong saya membuka jeans yangg saya pakai.

Saya melingguk linggukkan badan memudahkan seluar melurut kebawah. tidk puasdengan itu Renisa menarik seluar dalamm saya mengeluarkan batang kote. Bagaikan spring batang kote melenting berdiri tegak di hadapan muka Renisa.

Renisa tidk melengah lagii menangkap dan mula mengurut batang kote dengaan tangan nye yangg lembut. Topi keledar batang kote menjadi tersangat kilat disebabkan keadan nye yangg seratus peratus tegang disamping terjerut tangan Renisa yangg mengegam erat pada pangkal batang kote.

Kekadang jari jari lentik Renisa memulas mulas lembut kepala takuk batang kote yangg semakin licin lebih menyedapkan saya lagi. Ibu jari Renisa kinii mengusap sedikit lubang yangg mengeluarkan air madzi sebagai pelincir guna membersihkan kepala takuk kote lalu memasukkan batang kote kedalam mulut.

Novel berahi Hisap Puting Tetek Kecil Comel Cite seronok

Keindahan yangg tidk terkata. saya semakin menyuakan batang kote buat Renisa mengulum ngulum dan menjilat jilat bersih. Mulut Renisa sibuk mengulum sementara lidahnya berligar ligar lembut membelai batang kote dari hujung dan bergerak kepangkal.

Tangan Renisa pula menguis guis lembut kerandut kiwi fruit yangg tergantung. Semua ini menyeronokkan saya lagii sehingga tidk tertahan lalu mengarahkan Renisa berhenti dengaan menarik batang kote keluar dari mulut.

Saya bingkas mula menurunkan zip uniform jururawat seksi Renisa dan melepaskan nye dari tubuh Renisa yangg mungil. Tubuh Renisa sekarang hanye dielaputi pakaian dalamm yangg serbaputih. Menanadakan kesucian pekerjaan sebagai jururawat.

Tetapi kesucian itu akantercemar sebentar lagii krn gejolak nafsu yangg tidk terkawal lagi. Tangan saya sekarang lincah mengomol tetek Renisa yangg terjongol keluar dari coli yangg ditarik kebawah sedikit.

Puting susu yangg kecil digintil gintil sementara pangkal tetek Renisa diramas ramaslembut. Ini membangkitkan nafsu kedua dua pasangan saya dan Renisa lagi. tidk puas dngan itu Renisa membuka colinya sendiri dan menyuakan tetek yangg besar namun mantap buat saya ramas.

Cite berahi Hisap Puting Tetek Kecil Comel Novel blue

Saya menerima dengaan membelai kedua tetek Puas dengaan belaian pada tetek jilatan saya turun melalui perut kebawah sehingga kepusat. Memberikan perhatian yangg lebih sedikit, saya menjilat pada pusat Renisa.

Lidah saya seperti pada tetek membuat lingkaran lingkaran pada pusat Renisa. saya memejamkan mata menikmati belaian lidah lembut tidk bertulang. Jilatan terus berlaku mendekati seluar dalamm kecil Renisa. Walaupun segi tiga yangg diidamkan belum kelihatan, aromanya sudahh munusuk hidung saya hasil dari cecair yangg mula membasahi sedikit seluar dalamm yangg menutup syurga idaman lelaki.

Saya menarik turun penutup maruah yangg penghabisan menampakkan cipap Renisa yangg indah, tembam disusuni bulu bulu yangg tumbuh teratur pada kulit yangg putih. Tangan saya menggantikan lidah mengusap usap menyikat nyikat lembut bukit cipap idaman.

Puas dengaan tindakkan itu saya mula mengangkat peha jururawat seksi nii melipatkan pada lutut dan membuka kangkang Renisa menampakkan lembah yangg sudahh dibanjiri air pekat bahan pelincir. cipap nikmat yangg tidk terhingga yangg tidk dapat di gambarkan.

Saya mula menjilat lembah parit yangg lecak tadi dari bawah keatas. Renisa mula mengelepar sedikit dan mengerang, “bestnya. ” antara kedengaran dan tdk. “Eeeh. eh. uuh. ” menjungkit jungkitkan punggung mengiringi rentak lidah yangg masih melekat pada cipap.

Lidah yangg menjilat jilat lembah yangg dipenuhi banjir kinii meneroka jauh masuk kedalam lubuk muntahan lahar lendir jururawat seksi tu. Erangan Renisa semakin menjadi dengaan tusukkan lidah. kinii lidah itu beralih pula menjilat jilat batu mutiara yangg membuatnya terus mengelepar dan merapatkan kangkangannya, meyepit kepala saya yangg terjerat.

Dengaan nafas yangg tidk teratur Renisa menarik wajah saya mendekati wajahnya. Meberikan ciuman dan mengatakan, “I love your big cock, you are the best, Come let me suck your cock”.

Saya bingkas bangun dan menyuakan batang kote pada mulut Renisa. Renisa membelai batang kote dengaan mulutnya lagi. Jilatan dan kuluman yangg dibuat membuat batang kote tidk dapat menahan lagii lalu meledakkan sperma yangg pekat masuk kedalam mulut Renisa.

Renisa bangun melarikan diri ke bilik air dan memuntahkan semula sperm yangg dikulum tadi. “Uh. kasi warning lah lain kali. yak!. ” Renisa menyatakan rasa jijiknya mengulum sperma aku.

filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp


Cerita Lucah Melayu Hisap Puting Tetek Kecil Comel cerita lucah seks
Hisap Puting Tetek Kecil Comel, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom jkkk, Hisap Puting Tetek Kecil Comel kisah melayu seks, Hisap Puting Tetek Kecil Comel citer lucah