Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi

Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi | amoi ni selalu datang kerja pakai skirt pendek pendek. macam bohsia je, seksi dan sikit liar, yg aku tahu dia ni dahh ada boifren, biasa la.

Kalau bohsia cantik dan seksi macam ni mesti la ada balak ingin sapu. aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf ofis saya. kekadang tuu selamba sahaja aku duduk satu kerusi dengaan amoi nie.

Sampai dia yg termalu. aku buat macam ingin melawak sahaja la. tapi dalamm hati siapa tahu yg aku memangg dok geramkan amoi nie. bolih kata hampir setiap hari la.

filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp

At least sekali mesti aku nyakat die. kekadang sahaja jer aku terlanggar dia la. aku usik hidung dia la. dan pernah sekali tuu aku berjalan dan dia terlanggar (dngan tangan dan batang pelir aku nie.

) sampaikan boss aku pun tahu yg aku ni memangg kaki menyakat. pulak tuu amoi ni pandai cakap melayu. so tak ada hal la. opis aku ni kekadangnya ada gak pegi karaoke dengaan ramai ramai.

Kisah lucah Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi Novel seksi

N amoi ni memangg kaki disko. selalunya kalau ke disko. memangg aku tak lepaskan peluang menari dengaan die. orang lin pun macam paham je. sebab aku tinggi. dia pun tinggi.

So, padan la. hanye aku melayu dia amoi. itu saja. dia dahh boifren, aku pun ada gilfren gak. by the way. nama dia Lany sahaja kitorang panggil. cerita sensasi ni bermula pada satu malam.

Aku ingin kena siapkan bonus simulation. so aku balik rumah dulu. mandi. tukar pakai short then datang opis balik lebih kurang kul 8 malam. masa aku ingin masuk bilik saya.

Aku tengok lampu kat meja Lany on lagi. mesti dia ot la. so aku agak mesti ada eksport hari nie. sebab dia ni kena sediakan dokumen dokumen. biasanya tengah malam baru clear bebudak tuu load barang dalamm kontena.

Dia kena tunggu siap loading baru buleh balik. so aku buat macam biasa sahaja la. aku masuk bilik aku dan sambung buat kerja. kul 8 lebih aku ingin keluar makan.

Then aku call Lany. ajak dia pergi makan. dia cakap dia dahh makan. then aku kata teman aku je. then dia kata ok la. lepas makan balik opis. tak ada apa yg disembangkan sangat.

Hanye cerita kosong saja. then aku balik opis. aku ada bilik sendiri. Lany duduk kat admin side diluar je. aku pun sambung kerja la. lebih kurang kul 10 lebih , aku ingat ingin pekena neskepi.

So aku pergi la kat tea room kami. aku bukak pintu terkejut aku sebab Lany ada kat dalam. he he he he. dia pun terkejut. dia dok membongkok kat cermin sambill membelek bibir die.

Katanyer bibirnya kering. so dok tengok saja la. oh lupe lak. hari ni dia pakai baju hitam ada butang kat depan sekali dengaan skirt tue. baju lembut. so dia membongkok. Cerita lucah Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi.

Nampak la bentuk jubur dia yg tonggek tue. aku pun sambill buat neskepi jeling jeling gak kat jubur dia nie. aku cakap kat dia “Lany. u jangaan tonggeng itu macam, nanti aku geram susah. ” dia gelak sahaja sambill jawab balik.

” u otak gila la. tak ada ingat lain ka ? ” aku cakap “ada. ingat u sahaja la. ” he he he he he. aku gelak dia pun gelak.

Ish masa tuu aku memangg geram betul la la. ish. aku tak kira la. apa ingin jadi jadi la. aku letakkan mug aku yg ada neskepi kat tepi then aku berdiri kat belakang dia buat buat ingin tengok la.

Bibir dia tue. aku memangg dahh geram dah. aku sahaja jer rapatkan batang pelir aku kat celah jubur die. tetibe pusing ngadap aku dan lagaknya macam marah. “eh. apa u buat nie. ? ” aku diam saja.

Then aku cakap. ” kan aku kata aku geram tengok u. selalu ada orang aku tak bolih buat macam nie” aku tenung mata dia tepat. dan aku makin rapat dengaan Lany.

Dia mengundur sampai ke dinding dan tak bolih ingin mengundur lagi. aku tenung tepat mata dia lagi. and aku cakap “Lany. i suka tengok u. u seksi. aku geram” aku dahh rapat betul dengaan die.

Tangan aku pegang pinggang die. Lany tak cakap apa apa. hanye muka macam orang kena pukau saja. terkejut kot. then aku slowly movekan bibir aku kat mulut die. tetibe sahaja secara otomatik dia balas ciuman saya.

Pehh. ganas gak dia cium. memanng kaki ni dahh ada pengalaman memantat pikir saya. tangan dia mula meraba raba belakang aku dan jubur aku sekali. aku tahu Lany dahh lemas dah.

Aku gomol gila gila. mendengus dengus aku kerjakan. memangg badan aku dahh rapt betul kat badan dia yg dok bersandar didinding tue. S sambill cium mulut dia tue. tangan saya.

Kisah Malaysia Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi Cerita rogol

Mula merayap rayap kat tepi badan dia. sesekali aku meramas breast die. then ponggong die. then cipap die. ikut mana sempat saja. batang pelir aku usah cerita la macam mana punya stim.

Memangg dahh keras gila. then tetiba dia tolak badan aku dan bersuara. “nanti ada orang datang. ” aku balas “mana ada orang la. kitorang dua je. bebudak store takkan ingin masuk sini. m” terus aku gomol.

“i bukak butang baju ya. ” dia diam saja. satu satu butang baju dia aku bukak sampai kesemuanya sekali. aku pun dengaan ganas terus mencium badan die. ingin kata wangi tak la sangat sebab dari pagi lagii dia kerja.

Kira bau badan dia ni okay gak ler sebab aku bolih cium lagi. teruss aku jilat kat celah dada dia yg masih berbalut dengaan bra tue. aku jilat kat celah celah bra dia sambill lidah aku curi curi masuk kedalam bra.

Aku dahh tak bolih tahan. terus sahaja aku unhook bra die. sial. puting merah. baju dia dengaan bra dia dahh kat atas lantai. yg tinggal panties dia saja. aku terus cium mulut dia.

Turun ke tengkuk. terus aku jilat jilatkan puting dia yg menegang tuu sambill jari aku mainkan puting yg sebelah lagii tue. suara dia mendengus usah cakap la. tangan dia dok meramas rambut saya.

Cite blue Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi Novel berahi

  • Peh. aku nyonyot puting dia lama lama. sampai dahh tegang macam dahh ingin terputus aku kerjakan. Lany dahh hanyut sampai ke mana entah la. tangan aku mula mengusap ngusap segitiga emas Lany.
  • Sah berair. setiap kali aku usap. lagii mengeliat dia aku tengok. mana taknya. bijik kelentit tak sunat. setiap kali kena kat situ. stinm gila die. tetiba dia tarik saya.
  • Dibukaknya baju saya. terus dipeluk rapat. m sedap sial. memangg sedap. panass saja. aku turun balik. aku tarik panties dia ke bawah. terus dia tolong angkatkan kaki. sial. tak ada bulu.
  • Aku tanya apsal licin. dia jawab. “nampak bersih. ” he he he he he he. macm tau tau sahaja yg aku ni memangg sukakan cipap yg licin. then aku tanya die.
  • “you ingin saya buat apa. ? ” dia jawab ” saya tak kira. saya dahh stim. siapa suruh u buat i stim. u kena bagi i climax malam nie. ” “ok” aku jawab. Kisah seks melayu Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi.

“plis. lick me there” rayu die. aku pun mula menjilat jilat cipap yg licin nie. apa lagi. sambill bersandar di dinding. sebelah kaki dia angkat letak kat atas kerusi tue.

Ternganga la cipap die. merah kat dalam. aku jilat bijik kelentit die. sampai meleleh leleh air dia kat peha dia siull. memangg meleleh. tak pernah aku tengok cipap leleh sampai macam nie.

Dia dahh menjerit jerit tue. memangg tak keruan. aku masukkan fuckin finger aku kat dalamm lubang cipap die. tak la ketat macam anak dara. tapi still lubang cipap juga kan.

Aku jilat bijik die. tak lama pas tuu aku rasa dia ingin klimak dahh sebab dia ramas rambut aku gila gila. dan. ” argh ah. ah. ugh uhh uh. yes. i cum yes fuck oh. fuhh. i cum yes” terus terduduk die.

Aku tengok muka dia senyum tengok saya. “thanks ” dia cakap. aikk. takkan thanks je. aku ni ingin tembak mana. “Aku dahh tolong korang. korang bolih tolong saya takk. ? ” “tolong apa” aku senyum je.

Teruss dia tarik short saya. aku cakap. “i wanna fuck you Lany. may i ? ” “yes. i ingin try batang melayu. ” terus dia kulum batang pelir saya.

Novel nafsu Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi Cerpen seronok

M. sedap siul. siap main dengaan lidah kat dalamm mulut die. memangg minah ni kaki blow job betul. memangg power dia blow job. mm. batang you different dengaan batang boifren I.

Aku cakap cina tak sunat. dia kata macam ni lagii best. panjang lak tue. he he he he he m terus dinyonyotnya batang pelir aku nie. aku tarik dia bangun.

Aku cakap. “i do not want to cum inside your mouth. i wanna cum inside your pussy. ” terus aku baringkan dia kat atas meja dan kangkangkan die. aku main mainkan batang pelir aku kat atas bibir cipap dia dulu.

Aku tenyeh tenyeh kat bijik kelentit die. dia dahh start stim balik dah. “plis fuck me now. plis. fuck me. ” aku pun tekan la perlahan lahan. tak susah santa ingin masuk sebab air dia dahh bnyak yg keluar. Kisah blue Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi.

So aku mula la pump die. cipap dia ok la. tak la sempit macam anak dara. tapi cukup la ingin mengemut batang pelir aku nie. aku henjut dia lebih kurang 10 minit.

Bila aku rasa ingin datang aku stop dulu. gitu la. sebelah tangan aku dok gentel bijik kelentit die. memangg dia stim gila dah. aku henjut dan terus henjut. tak bagi peluang.

Cite blue Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi Cerpen seksi

Sampai air liur dia meleleh pun dia tak sedar. ada la dalamm 20 minit aku main gitu. aku pikir baik aku pancut cepat. lagipun minah ni dahh puas dah.

Kang orang datnag naya sahaja aku ni kang. aku pun lajukan henjutan aku sambill dia terkemut kemut gitu. apa lagi. power punya kemut. aku pun dahh tak tahan nie.

Terus. aku pancut kat dalamm pukui dia dan aku pancut. bnyak gila siull. memangg byk. aku henjut sampai aku dahh rasa mengilu bari aku stop. then aku terus cium bibir die.

Dia balas. aku cakp “Lany. ini yg i ingin dari dulu lagi” dia jawab. “apsal lu tak minta. ” “takut, lain kali kalau i ingin bolih tak” aku cakap.

Then dia tengok aku senyumm je. terus tarik saya. gomol bibir aku sambill batang pelir aku masih terendam kat dalamm lubang cipap dia yg masih panas lagi. i puass.

My boifre tak pernah treat me like this. dia tau suruh i blow job je. then terus fuck i. then cepat cum lak tue. “die tak suka lick cipap saya” Lany beritahu saya.

Aku tersenyum bangga sebab aku tahu lain kali mesti dia ingin batang pelir aku lagi. aku cabut dan ambik tisu lapkan cipap dia tue. dia hanye mengangkang kat atas meja dan aku tolong lapkan.

Tak pe la. lain kali ingin pakai lagi. lepas pakai baju, aku keluar dari tea room bawak air neskepi aku yg dahh sejuk. he he he he he. malam tuu aku balik kul 12 lebih.

Lany pun lebih kurang tuu jugak. esoknya. pepagi aku masuk tea room. aku senyum. tetiba Lany masuk. dia pun senyum tengok aku senyum sorang sorang. selaber je aku kiss bibir die.

Then aku seluk bawah skirt die. “mahu rasa cipap waktu pagi. mesti wangi” dia sambill tersenyum menarik tangan aku keluar dari skirt die. “nanti orang tau ! ni kitorang dua orang saja. nanti malam I ot” dia cakap kat saya.

Dan aku tahu kalau aku ingin cipap free lagi. malam ni kena la datang opis. fuhh. sedap gak cipap amoi ni kann.

filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue filem kongkek isteri orang 3gp


Cerita Lucah Melayu Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi cerita lucah seks
Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom jkkk, Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi kisah melayu seks, Gomol Cipap Ketat Amoi Seksi citer lucah