Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu

Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu | Sepanjang suami ku pergi aku gelabah sangat. Nafsu aku selalu membuak buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti pelacur.

Hari tuu aku off, jadi aku ke bandar. aku singgah kat kedai baju, je mahu tengok tengok. Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu die kerja promoter kat situ.

Cerita Nafsu berahi Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu

Masa tuu aku tengah tengok tengok bikini yg biasa aku nampak orang putih pakai kat tv. je je mahu tengok mcm mana rupa sebenarnya. “Adik mau pakai ka?” tanya lelaki promoter tu.

filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video janda tetek besar 3gp
filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp

“tak ada lah je tengok tengok” jawab aku acuh tak acuh. aku tengok lelaki cina tuu geram sahaja kat saya. Matanya mcm mahu makan saya. Mesti die geram gila tengok aku pakai pakaian ketat ketat tuh.

Skirt labuh khakis berwarna krim yg terbelah tinggi sampai atas lutut kat belakang dan baju t lengan panjang yg ketat betul betul sendat membalut tubuh saya. Lebih lebih lg baju yg berwarna merah tuu singkat, memanglah tundun tembam dan punggung tonggek aku tertayang jelas.

Tudung putih pulak kemas membalut kepala ku. aku yg mmg gian butuh tuu pulak, tiba tiba sahaja teringin mahu rasa butuh cina. aku goda die cukup cukup. aku sengaja melentik lentikkan tubuh aku time mahu tengok tengok bikini di gantungan.

Berbagai posing yg mengghairahkan aku gayakan seolah tak menyedari die memerhatikan saya. Pastu aku ke kawasan rak baju sukan. aku berdiri memilih sambill melentikkan tubuh saya. Mesti cina tuu tengah stim gila tengok tubuh wanita melayu yg dibaluti pakaian yg ketat tu.

Pasti punggung tonggek aku yg menjadi perhatian. Lepas tu, lelaki cina promoter tuu sengaja lalu kat belakang saya, aku dapat rasakan die tembab butuh die yg keras tuu kat punggung saya. Cerita kongkek Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu.

Aku buat bodoh je. dia kemudian berdiri memerhatikan aku lagii. kemudian Sekali lg die tembab butuh die sewaktu melintasi belakang saya. Time tuu lah aku capai tangan aku ke belakang.

Tepat kena butuh nya yg sdang baru sahaja melepasi punggung saya. dia terdiam. aku usap butuh nya dari luar seluar. “Adik. nak lancau ka? boleh ka?” die berbisik kepadaku.

“Kat mana?” aku bertanya kepadanya. “Mari ikut saya” katanya sambill membawa ku ke tingkat dua, bahagian pakaian jugak namun tak ramai pelanggan. Lepas dahh pastikan line clear, kami masuk dlam bilik persalinan.

Kisah Malay Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu Cite Lucah

Agak rapat jugak pintu bilik tu, jadi tak ada sesiapa blh nampak kelibat kita, hnya tak kedap bunyi la. “You bnyak cantik lah adik” kata lelaki cina tu. Tangannya memegang sisi pinggul ku.

“You mahu buat apa?” jawab ku sambill membiarkan die memegang dan mengusap seluruh tubuh ku yg dibaluti pakaian yg ketat tu. “Mau main boleh. You seksi lah. Kasi kongkek boleh?” tanya lelaki cina tuu tak tahan.

Tanpa menjawab, aku terus membuka seluar lelaki cina tu. Seluar dlam yg dipakai jelas terbonjol. aku tanggalkan sekali seluar dalamnya. Terpacak butuh die yg tak sunat tuu keluar mcm spring.
Cerita Nafsu berahi Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu

  • Aku rocoh butuh dia. Lelaki cina tuu merengek sedap. Mahunya tak, tangan wanita melayu yg seksi nii pegang butuh die yg stim tu. “Adik, kasi masuk mulut. Please” pintanya.
  • Aku terus berlutut depannya. butuh die yg tak bersunat tuu menampakkan kepala tedungnya yg kembang berkilat terkeluar dari kulit kulupnya. itulah pertama kali aku tengok butuh lelaki tak sunat dewasa real depan mata. Cerita kongkek Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu.

Aku mahu tahu juge mcm mana rasanya. aku jilat, ishh. masin rasanya. Lepas tuu aku hisap kepala tedungnya. Menggigil lelaki tuu bila kepala tedungnya di lumat bibir saya. aku hisap sampai ke pangkal.

Tak lah besar sangat mcm suami ku punya, tapi blh lah. aku rasa payau sahaja butuh lelaki cina tu. berbau pulak tu. Ini sah pasa tak sunat nih. Pengotor betul lah.

Aku terus rasa geli. aku keluarkan butuh die dari mulut saya. “Hi. tak mahulah. busuk. ” kata ku. “Please adik. sekejap jer. sekali jer” pinta lelaki cina itu memujuk.

Aku sekali lg masukkan butuh die dlam mulut saya. tak aku duga lelaki cina tuu terus henjut mulut saya. Kepala aku yg bertudung tuu di pautnya kuat dan di henjutnya mulut aku keluar masuk sesuka hatinya.

Novel Sex Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu

Mmg dahh tak tahan sangat rasanya lelaki cina tu. dia stim gila bila dapat rasa butuh nya dihisap perawan melayu yg masih bertudung nih. Akibat geli dengann butuh nya yg tak bersunat tu, aku cuba melawan.

Tetaapi tenaga tangannya lebih kuat. aku mahu tak mahu terpaksa ikutkan je rentaknya. Walau pun geli, aku sure pasti taik palatnya bersebati dlam mulut saya. tuu yg rasa lain mcm je.

“haiyya. sedap lor. haiya. wanita melayu bnyak sedap woo. pandai main lancau. ah” lelaki cina itu merintih nikmat. Hayunan butuh nya di mulutku semakin kuat dan dlm. Kepala ku yg bertudung semakin dipegang erat.

Akhirnya, mencurah curah sperma lelaki cina tuu di kerongkong saya. “ha. ha. adikk. you pakai ini tudung buat aku tak blh tahan lor. ah. ” lelaki cina itu merengek perlahan, takut didengari orang di luar.

Lepas die dahh puas melepaskan sperma dlam mulut perawan melayu bertudung ni, lelaki cina tuu pun pakai balik seluar dia. Sementara aku meludah ludah sperma die ke lantai. aku tahu, bnyak jugak yg aku tertelan.

Jijik betul rasanya. Pasti aku dahh termakan taik palat die tu. Celaka betul lah. aku bangun, membersihkan sisa lelehan sperma di dagu dan tudung ku. jelas sisa sperma yg pekat melekat membasahi tudung saya.

Ahh lantaklah. Lepas tuu kami keluar dari situ dan aku terus blah dari pasaraya tu. Bersama mulut aku yg terasa busuknya mcm mahu termuntah. Sumpah, aku tak mahu main dengann cina lg lepas ni. Cerita kongkek Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu.

filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp


Cerita Lucah Melayu Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu cerita lucah seks
Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2019, cerita blue seks, jom jkkk, Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu kisah melayu seks, Ghairah Nafsu Berahi Pompuan Melayu citer lucah