Faraj Akak Masih Dara Ketat

Faraj Akak Masih Dara Ketat | Dulu saya tinggal kat rumah mak angkat aku. die ader sorang anak lelaki dan dua orang anak wanita.

Kak Hannah namanya. seksi dan pandai begaye, seksi, payudara besar, Seorang lg adiknya tu tomboi tetapii cun juga. saya agak rapat yanng tomboi tu tapi kak Hannah ni, bile malam sahaja pakai baju tidur jarang.

Kisah Lucah stim Faraj Akak Masih Dara Ketat

Saya pun telalu gak perati tapi diam diam sahaja le. Satu malam sdang saya tidur dalamm bilik, saya lihat terang semacam sahaja kat ruang tamu. saya intai dari celah pintu bilik.

filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue filem kongkek isteri orang 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp

Peh! saya lihat kak Hannah sdang tengok cerita lucah. sorang sorang! Kejap kejap die pegang faraj dia. Basahle tue. kata hati aku. saya berdebar debar juga. Tapi saya tdk berani lgi kat dekat dekat.

Sampai lah cerita tu abis. saya mematikan diiri takut die tahu. Selepas die masuk bilik biasenya die tdk kunci, saya tunggu dalamm 30 minit. lama gak! Hati saya bedeba deba, macam mau lgi intai aper die buat klepas tengok cerita lucah tue.

Saya pun beranikan diri. Pelan pelan saya jalan. Mana lah tahu nanti ahli keluaga lain tau. mampos aku. saya selak daun pintu pelan pelan. Ceh. die lena tidur. Hampeh ! Baru saya mau berpaling. Cerita kongkek Faraj Akak Masih Dara Ketat.

Terperasan lak saya yanng die tidurr telentang. Sebelah die adik die yanng tomboi tue. saya pun dikuasaai nafsu. teruslah saya lgi tengok kat dekat dekat. saya latak tangan saya atas faraj dia.

No respon. ni daah baik. saya beranikan lagii. masukkan tangan saya dalamm baju die dari bawah. Kini tangan korang atas seluar dalamm saja. Peh laju jantung saya tue. Syok pun ade takut pun ade.

Saya cuba selit kat dalamm seluar dia. masih berair beb. saya cari kelentit dia, saya usik usik. Alamak! She is moving. tdk berani saya mau begerak. saya pun mematikan diiri aku.

Kisah basah Faraj Akak Masih Dara Ketat Novel Nafsu berahi

Tangan saya masih kat faraj dia. Lepas tu die diam lagii. saya pun lg lah main die punye kelentit. Puh Syok giler first time lah katakan. Lama lama makin basah pulak.

Saya cuba jolok sikit ke dalam, tiba tiba die tarik bontot dia. Bederau darah aku. mampos! kata hati aku. die pegang tangan aku. saya tdk tahu cakap aper dah.

Dam hati aku, Habislah. Tebayang bayang aper yanng tejadi kalau die bagitau keluarge dia. die tarik saya ke dapur. die suruh saya duduk atas kerusi. Lepas tu die diam smbil ambil air suam dan minum.
Kisah Erotik Faraj Akak Masih Dara Ketat

  • Die tanya saya aper yanng cuba saya lakukan. saya takut. saya pun minta maap. saya rayu die jngan hebohkan. saya macam mau nangis saja. tetiba die datang kat saya dan pegang tangan saya lalu diletakkan kat faraj nya.
  • Die kata die tdk marah kalau saya cakap terus terang. saya diam saja. takut kalau itu hnya lah jerat semate. die lurutkan seluar keciknya smbil menaikkan bajunye ke atas. Cerita kongkek Faraj Akak Masih Dara Ketat.

Hulamak. mau tesembul mata saya tengok faraj wanita buat kali pertamanya. die suruh saya buat macam dalamm bilik tadi. saya pandang dia. die pejam mata smbil menganggukan kepala. Akupun aper lagii.

Terus menggentel. die mengerang tapi angat pelahan. takut orang lain dengar kot. saya tdk peduli lalu kujilat dan masukkan lidah saya kedalam laur faraj nya. Sedap siot! Tangan die tarik kain sarong saya ke atas.

Cerita Seronok Faraj Akak Masih Dara Ketat

Tepacak lah batang kote saya yanng memanng keras. saya tengak die semacam saja. Lepas itu die tolak kepala dia. die cakap “kak Hannah ndak” tdk sempat saya cakap die terus duduk atas batang kote korang dan cuba masukkan ke dalamm faraj nya.

Susah jugak fikir aku. tapi saya tdk mau tanya. Tetiba batang kote saya jadi panas. dah masuk rupanya. Hm smbil lidahnya menjilat bibirnya. die terus duduk atas saya smbil menggoyangkan bontot nya.

Sh. ummph, itu sahaja yanng keluar dari mulutnya. saya pun tdk tahan juga. Lalu saya hentak kuat kuat. die peluk saya lg kuat semacam saja. dalam saya bingung tue, tiba tiba gerakan die tambah laju.

Saya jadi tambah sedap. sedap betul! Syur tepancut saya penye dalamm faraj dia. die pun berentikan gerakannya smbil memelukaku dengan kuat dan rapat. Lepas tue, die bangun smbil senyum kat aku.

Saya tengok kat batang kote saya ader darah. saya tdk paham. Kak Hannah kata die dara lagii. die tanya saya puuas tidk. saya kata saya mau lagii. die terus baring atas lantai.

Kali ini saya tdk tunggu arahan die. Terus saya masukkan batang kote saya dalamm faraj nya. Peh. paham paham le ye. Malam tu sahaja kitaorang orang main empat kali. Cerita kongkek Faraj Akak Masih Dara Ketat.

Saya daah tahan daah ni. Kak Hannah la nii pun tengah hisap batang kote aku. Peh tdk tahan beb. saya blah dululah. dah tahan. ok gua chow!

filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp
filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue video janda tetek besar 3gp


Cerita Lucah Melayu Faraj Akak Masih Dara Ketat cerita lucah seks
Faraj Akak Masih Dara Ketat, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2017, cerita blue seks, jom jkkk, Faraj Akak Masih Dara Ketat kisah melayu seks, Faraj Akak Masih Dara Ketat citer lucah