Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap

Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap | Umur saye 25 tahun dan yanng payah sangat tue saye nii lama sangat nak cum kalau kongkek, saye mahu cum terpaksa kosentrasi penuh.

Saye pernah kira time kongkek dgn sorang girl yanng buat dgn saya, die cum 10 kali baru saye selesai. ini adalah cerita sex pengalaman sexual ku dgn bohsia umur 18 tahun.

Masih sekolah wo. Kisah nii baru minggu lalu je terjadi dan masih segar dalamm ingatan. Sebenarnya sebelum nii saye mmg daah biasa buat hubungan seks dgn teenager but kebanyakan yanng berumur 20 ke atas.

filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp
filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp

Saye tak pernah mimpi nak buat dgn yanng berumur 19 tahun. Gila? nak kena cekup? Statuary Rape! Tapi kali nii dgn tak saye sangka saye ter. jg akhirnya. Cerita nye begini, Oh ya.

Lupa saye nak bagi tau yanng saye nii keja sendiri. Ada bisnes kecil kecilan. So hari tue saye pegi ke bandar k untuk membeli stok. Jadual saye hari itu agak sibuk, kepala penuh dgn senarai barangan yanng perlu saye beli.

Jadi saye sangat kelam kabut berkejar ke sana ke sini mengurus belian. Jarak Pekan tempat saye berniaga nii agak jauh sikit dari bandar k jadi saye pun mesti berkejar pulang.

Saye takut pula ketinggalan kenderaan. Kenderaan untuk ke Pekan tempat saye tidakk ada jadual tertentu. Kebanyakan merupakan bas sapu belaka. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu saye sampai kat perhentian bas.

Novel melayu Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap Kisah Malaysia

Itu pun tinggal satu ja. So saye terus naik memandangkan tak ada lg kenderaan lain. Time duduk tue saye ternampak lah sorang bohsia berada kat belakang saya. Masa tue tak ada apa apa perasaan pun.

Saye buat donno je lah. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak. jika kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba tiba je enjin kenderaan berhenti. Wah. kenderaan rosak, habis lah.

Beberapa orang penumpang mengomel dgn kesalnya. saye tak tahu apa nak buat lagi! bohsia tue pun turun dari kenderaan tersebut, saye tengok die relaks aje. “Aik. tak takut kah bohsia nii kalau tak dapat pulang?” tanya saye dala hati.

Beberapa orang penumpang yanng sama sama menumpang kenderaan yanng rosak tadi menahan teksi dan mengajak pulang ke bandar k. saye pun pegi lah. bohsia tue pun mengekor sama, “Mungkin ada di antara member yanng ajak nii keluarga dia” Ujar saye dalamm hati.

Hari pun daah nak gelap. apa nak tunggu lg kat situ. saye pesan je dgn drebar kenderaan yanng rosak tue supaya hantar barang barang yanng saye beli ke rumah.

Tambang nye akan saye bayar kemudian. Nasib baik lah saye mmg kenal kat drebar tu. Mula mula kitorang pegi cari makan kat sebuah restoran lepas tue member yanng lain rancang nak gi pub.

Heh. dia nii mmg kaki enjoy lah. saye cadang lah agar kitorang berempat pakat cari teksi minta hantar pulang. dia setuju. jadi kitorang tempah teksi dan mereka kata nak pi pub sekejap.

Bohsia tue ikut aje. Baru lah saye tahu yanng nama bohsia tue m. Jadi teksi tue yanng kebetulan jg member setuju menunggu kitorang kerana bayaran untuk menghantar kitorang mmg mahal jugak.

Sehinggakan sanggup die bercekang mata. saye mmg tak minum lagi, kalau dulu saye mmg kuat minum jugak. Tapi lately, saye daah berhenti minum. Jadi jika dia ajak, saye menolak.

Tapi dia paksa jugak, kata mereka tak best lah cam nie, kalau saye tak nak minum pun ikut je lah lepak. saye pun setuju lah nak ikut tapi dgn syarat, mereka tak bolehh paksa saye minum minuman keras.

Kalau nak jg saye minum Cola je lah. Mereka kata okay. So saye pun ikut lah. Drebar teksi tue pun ikut sama. ” Apa susah, kalau saye mabuk nanti ko drive lah teksi nie” kata nye smbil tersengih.

Yanng heran nye tu, bohsia tue pun dia ajak sama. Bayangkan lah, bohsia bertudung masuk pub. Lucu pun ada gak, tapi saye diam je lah. Takut tersinggung pula perasaan nye nanti.

Jadi kitorang pun order minuman. saye dgn cola saya, dia dgn cold beer die. Terkejut gak saye jika bohsia tue pun minum sama. “Aik. apa daah jadi nie?” kata saye dalamm hati.

Jika daah lama minum kat sana tu, ada sorang member tue cuba nak campur cola saye dgn beer dia. So jika saye nampak je saye buat buat lah alasan nak ke toilet.

Pada hal saye terus cabut balik ke teksi. Sampai kat teksi saye layan tidur kerana jam daah menunjukkan pukul 12 tengah malam. Lebih kurang jam 1 pagi baru dia turun.

Saye tengok daah mabuk semua. Jadi kitorang pun bersedia nak bertolak pulang. saye yanng drive. Time nak jalan tue bohsia tue pun cakap, “kalau sampai rumah nii gerenti bapa tembak saye nie” Apa tak nye.

Daah lah balik larut malam, mabuk pulak tu. So dgn tension nye kitorang relaks kat tepi jalan memikirkan bagaimana nak safe bohsia sorang nie. Memandangkan saye aje yanng masih steady.

Dia minta lah buah fikiran saya. saye suruh lah salah sorang dari mereka bawa pulang aje ke rumah. dah okay esok baru suruh die pulang. Tapi semua tak nak takut.

“baru korang tau” ujar saye dalamm hati. Tapi problem nye sekarang bagaimana nak settle masaalah bohsia nie. saye berkeras nak paksa pulang jugak. Tiba tiba bohsia tue kata ” Alah tinggal aje lah kat bandar k nie, sewa hotel cari pasangan masing masing, kan best!” Fuh senang nye die kata cam tu.

Saye suruh salah sorang dari mereka bertanggung jawab. Semua menolak. “Gila ker, nak kena tembak oleh die punya bapak?” ujar mereka masing masing. Sekali lg bohsia tue kata, “Alah tinggal aje lah kat bandar k nie, sewa hotel cari pasangan masing masing, kan best!” “Ish bohsia nii mmg nak kena sangat nie” kata saye dalamm hati dgn geram.

Akhir nye kitorang buat keputusan tak jadi pulang. Memandangkan tak ada sorang antara mereka nak mengeluarkan wang lagi, terpaksa lah saye pi sewa satu bilik untuk bohsia tu. Hm baik sangat hati saye hari tu.

Selepas saye hantar bohsia tue ke bilik nye saye pun balik lah ke teksi. Wah semua dia daah tidur nyenyak. Mana ada tempat nak landing lagi. dalamm keadaan ngantuk tue terpaksa lah saye pi cari kedai kopi 24 jam.

Cari kopi panas. Entah macam mana pulak nak dijadikan cerita, badan saye rasa rimas sangat pasal tak dapat mandi. “Tak bolehh jadi nie, daah lah tak dapat tidur tak dapat mandi pula lagi” kata saye dalamm hati.

Kisah syok Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap Citer sex

Dalamm perjalanan pulang dari kedai kopi tue saye teringat pada bilik bohsia tu. Kunci ada dalamm tangan saya. Apa salah nye kalau saye pi mandi sekejap. die pun daah tidur punya, mana sedar.

Maklum lah kan, mabuk! saye pun pi lah ke bilik bohsia tu. jika sampai kat pintu saye pun pasang telinga. Aik ada bunyi mengerang semacam saja. saye pun cepat cepat lah bukak pintu takut ada apa apa hal kat bohsia tu.

Jika terbuka je pintu, fuh. bohsia tue tengah layan dvd yanng dipasang oleh hotel tu. Rupa nye kalau larut malam dia bukak dvd blue lah kat hotel nie. Apa lg bohsia tue terus melompat mematikan tv dan menutup diri nye dgn selimut.

Waktu die melompat tadi saye nampak die hanya pakai underwear ja. Nampak jelas breastnya tanpa bra, kecil lg tapi tue yanng best tu. Automatik batang butuh besar saye kat bawah tue terus terjaga.

Ish. nak kena bohsia nie. die pun tanya lah kenapa saye masuk. saye kata nak tumpang mandi kejap pasal badan saye rimas. die diam saja. saye buka baju dan seluar saya, pakai tuala.

Kemudian saye merapati dia. saye tanya, ” korang tengok apa tadi tu?” ” Tengok apa pulak” katanya. “Tu yanng tadi korang tengok tu” kata saye lg pura pura bertanya walau pun daah tahu.

Die diam saja. ” Jom kitaorang tengok bersama” ajak saya. “Ish. tak nak lah” jawab nye. “Bagi lah tengok, saye pasangkan ya” kata saye smbil bergegas menuju ke tv.

Cite rogol Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap Cite kongkek

  • ” jngan lah” kata nye. “Hm apa nak dimalukan, biasa lah” pujuk saya. ” sdh lah. saye nak mandi nie” kata saye lalu berlalu ke kamar mandi. Tengah saye sedanng mandi tue saye dengar ada suara tv dihidupkan.
  • Yes. mmg ada lah yanng jadi mangsa malam nie. saye sengaja mandi lama lama untuk memberinya peluang menyaksikan adegan adegan yanng pasti menghairahkan. Biar die tengok teori dulu, nanti baru saye bagi praktikal.
  • Agak agak adalah lebih 18 minit saye mandi. jika saye keluar die tak lompat tutup tv pun. “Mabuk lg kah bohsia nie?” tanya saye dalamm hati. Nampak macam alright saja.
  • Saye intai die dari pintu kamar mandi die relaks saja. saye tenung muka dia, die senyum. wah daah on daah bohsia nie. saye tak jadi pakai baju. saye terus rapat lalu duduk kat katil dia.
  • Die diam saja. saye buka semua kain yanng ada di badan saye terus menyusup masuk dalamm selimut yanng dipakainya. pun die diam saja. Apalagi benda daah ada depan mata.
  • Saye dengar bunyi nafas die pun macam baru balik dari jogging. Tangan saye terus menjalar meneroka gunung kembarnya yanng baru nak tumbuh tu. Fuh. putingnya daah keras sangat. saye cium bibir dia.
  • Alalala bau beer, apa nak buat. Bantai je lah. saye bagi french kiss, die terus melawan. Pandai pulak dia. sambiil tue tangan saye mengusap putingnya yanng telah mmg keras.

Die mengerang perlahan. jika tangan saye daah puas meneroka gunung kembarnya. perlahan lahan tangan saye turun hingga ke pantat nye. Mak oii, daah banjir daah bohsia nie. saye jilat putingnya, saye gigit gigit perlahan.

Die mengerang. Kuat speaker bohsia nie. Tangan saye kat bawah bermain main kat kelentitnya. Terangkat angkat bontot nya kena alunan jari jari saya. saye tusuk masuk ke alur pantat nya yanng mmg daah basah sekali.

Sekali die kemut, aduh kuatnya die buat. saye belum pernah rasa gadis lain kemut sekuat tu. saye tusuk pantat nya berulangkali, nafasnya makin laju. Sampai satu ketika bontot nya terangkat tinggi.

Die mengeluh panjang. Rupanya die daah climax. die bisik kat telinga saya, “Cepat lah. saye daah tak tahan lg nie. oh” saye bangkit dan menguak pehanya dengar lebar perlahan lahan saye sorong masuk batang butuh besar saye ke dalamm pantat nya.

Mukanya menyeringai seraya masuknya batang butuh besar saye ke dalamm pantat nya. Fuh. ketatnya pantat bohsia nie. mmg daah tak perawan lg tapi oh nikmatnya kemutan pantat dia. saye hentak batang butuh besar saye hingga santak ke pangkal.

Terputus nafas die menahan tujahan batang butuh besar saye tu. batang butuh besar saye tak lah panjang sangat 6 inci setengah aja tapi besar. kepalanya lg besar. tak bolehh gengam dgn satu tangan.

Jadi saye pun henjut lah sorong tarik. mula mula perlahan. punggung bohsia tue terangkat angkat mengikut rentak. sambiil tue mulut die berkeriau sama. Tah apa lah yanng die cakap saye pun tak perduli lagi.

Pantat nye yanng daah banjir besar tue memudahkan pergerakan batang butuh besar saye dalamm pantat nya. Kemutan pantat nya merupakan satu nikmat yanng tak dapat diluahkan dgn kata kata.

Cerita syok Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap Cerpen syok

“oh. sedapnya sayang” katanya smbil bontot nya meliuk lintuk. “Aah. ah saye tak tahan lagi” katanya lagi. Tangannya mencengkam bontot saye dgn kuat. kukunya mencakar cakar. Kemutannya pun makin kuat.

Tiba tiba ” Aah. oh. harg” teriaknya tanpa sedar! die climax lg buat kali kedua. Matanya terpejam menahan kesedapan yanng amat sangat. Panjang climax nya, lebih kurang satu minit badannya terkejang kejang menahan nikmat.

Saye sempat rasa cemas takut pengsan pulak bohsia nii nanti. Maka saye tak jadi untuk terus menggerakkan batang butuh besar saya, hanya tekan aja smbil menunggu. Tapi kemudian die membuka matanya dgn perlahan.

Kuyu. Senyuman bermain di bibirnya. “Ahh. sedapnya korang main” bisiknya lembut. batang butuh besar saye masih dalamm pantat nya. jika saye gerakkan batang butuh besar saya, wajahnya mengeriut menahan nikmat.

Saye ulang lg gerakan keluar masuk tue hanya makin lama makin tinggi kakinya saye angkat. Mulutnya mula meracau semula. ah. ah. sedap. Sedapnya. lagi. lagi. kuat! saye terus menujah batang butuh besar saye keluar masuk dgn gerakan yanng makin laju.

Sesekali saye hentak agar bulu saye bertembung dgn bulu pantat nya, die akan menjerit lirih. Kali nii saye tak nak bagi chance die bernafas. jika bontot nya terangkat tinggi lg menunjukkan yanng die nak climax , saye tambah sorong tarik lg dgn lebih laju.

Die menjerit dgn kuat. pantat nya mengemut tanpa berhenti henti. Tapi gerakan batang butuh besar saye tetap laju. Kepalanya menggeleng geleng ke kiri ke kanan. “Ooh. ah. ah. harg” suara nye bagai tersangkut di kerongkong.

Die climax lg dan lg dan lagi. saye daah tak perduli lg dgn jeritannya yanng histeria menyelam nikmat. Gerakan laju batang butuh besar saye tetap saye teruskan hingga pinggang saye tak tahan lg pasal lenguh sangat.

Novel rogol Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap Cerpen seks

Peluh yanng keluar dari badan saye dan die membasahkan kuyup cadar katil. Air yanng keluar dari pantat nya terus keluar dgn banyaak sekali. saye agak agak die daah cum hampir 7 kali dalamm masa yanng singkat berdasarkan dari gerakan bontot nya dan kemutan pantat nya yanng sangat terasa.

Kemudian saye mula menumpukan perhatian nak bagi batang butuh besar saye cum, saye hentak bagi batang butuh besar saye menyelam habis. saye nikmati kemutan pantat ketat bohsia nii yanng tak berhenti henti.

Perut die daah mengeras betul keke jngn menahan nikmat climax nya yanng agaknya tak tertanggung. Gerakan batang butuh besar saye mula saye perlahankan, saye nak benar benar menikmati gerakan dan kebasahan pantat nya.

Lagi pun saye kena lah bagi reda keke jngn badannya tue dgn perlahan, kalau tak mati bohsia nii nanti. dgn perlahan kenikmatan gerakan pantat nya mulai memberi kesan pada diri saya.

Kesedapan yanng tak terhingga mula menyapa. Gerakan batang butuh besar saye mula laju, badan bohsia tue mula mengeras lagi. Suara nye mengeluh mulai kuat semula. Pada saat kenikmatan itu tak tertahan lagi, saye dgn cepat hendak mencabut batang butuh besar saye dari pantat nya tapi die lebih cepat memaut pinggang saya.

Kaki dan tangannya memeluk dgn erat. Matanya memandang ke mata saya. kerana tak dapat mencabut batang butuh besar saye tue maka termuntah lah cairan hangat dari batang butuh besar saye ke dalamm ruang pantat nya yanng menanti.

“Aah. sedapnya” jeritnya smbil tangan dan kakinya mengunci pinggang saya. Lama kitorang melekat begittu , adalah lebih kurang 2 minit. jika die melepaskan pelukannya die terus menghempaskan dirinya ke katil dgn satu helaan nafas yanng panjang.

Dgn perlahan tangan saye mengurut urut lembut perut dan pinggangnya bagi membantu meredakan keke jngn yanng pasti masih terasa bahana permainan cinta kitorang tadi. saye sempat nak marah kerana die menahan saye dari manarik keluar batang butuh besar saye tadi.

Tapi saye tengok die terus tertidur keletihan. Jadi saye pun tak sampai hati lah nak kejutkan dia. saye terus baring di sisinya dan perlahan lahan tenggelam sama ke alam mimpi.

Besok paginya jika saye bangun tidur die sedanng mandi. jika die keluar saye terus tanya lah “Kenapa korang tahan saye tak bagi pancut kat luar semalam?” ” Alah. relaks lah. tengok lah dalamm handbeg saye tu, saye makan pil lah. Sekarang nii kan alaf baru, semuanya serba canggih” katanya menjawab pertanyaan saya.

Saye diam je smbil mengaru garu kepala. “Hebatnya korang. mati saye korang buat” katanya smbil tersenyum. “mahu lagi?” tanya saye tersengih. “Fuh. cukup lah hari nie, tapi lain kali kitaorang buat lg ya” ujarnya seolah membawa saye berjanji.

“Tengok lah, kalau bas rosak lagi” jawab saye smbil tersenyum mengejek. die membuka tuala basah yanng membalut tubuhnya dan melontar ke arah saye smbil tersenyum geram. kitaorang pulang ke pekan kitorang berasingan seolah tak ada apa apa yanng terjadi.

Sesekali jika saye terserempak dengannya waktu die balik dari sekolah, die tersenyum penuh erti. Tapi line tak clear lg bah. Nanti lah kalau ada masa saye kerjakan lg dia.

Eheheheheh! Bagi mana mana bohsia bertudung yanng rasa mereka daah cukup pengalaman tu,. Maybe korang are wrong. korang tak akan tahu apa yanng korang belum rasa.

filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp
filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp


Cerita Lucah Melayu Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap cerita lucah seks
Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom jkkk, Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap kisah melayu seks, Bohsia Bertudung Bontot Gebu Sedap citer lucah