Amoi Ganas Kulum Batang Butuh

Amoi Ganas Kulum Batang Butuh | aku ditugaskan untukk mengedalikan beberapa perkara di institusi ini. Ada seorang sekretari yaang memanng diakui seorang yaang kurang ajar. Cara perwatakan diorang and cara bercakap denngan orang memanng kurang ajar semuanya.

Badan diorang nii lebih kurang 169 cm and payudara die besar, punggung padat tonggek. Jandalah ingin katakan. Suka benar pakai lipstick merah menyengau and cat kuku tidakk pernah tinggal.

So diorang ni, jadi kurang ajar sebab boss diorang, memanng kurang ajar jugak. So diorang nii terikut ikut ler. diorang suka stay back tiap hari, ntah apa kerja yaang diorang buat tapi masa tuu bagai tidakk pernah cukup.

Cerpen ghairah Amoi Ganas Kulum Batang Butuh Cerita seksi

filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue video kongkek bini seksi 3gp
filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp

Mulut diorang pulak cabul and tidakk ubah faraj ayam. So, satu hari, aku pon balik lambat. aku terpaksa gunakan copy machine kat opis diorang sebab copy machine diorang clear.

Diorang nii dok kat corporate office and aku plak di tempat lain. Corporate office nii kira, out of bounds lah ingin katakan. Kata diorang banyaak benda sensetif yaang tidakk bolehh di ketahui orang.

So aku nii bloehlah keluar masuk sebab aku nii kira mempunyai sedikit kuasa Veto lah ingin katakan. So, pada hari tu, aku pon pergilah ke corporate office nii ingin photostat.

Masuk sahaja kat situ, aku perhatikan semua pekerja lain di corporate office nii dahh pon balik. So aku trus melangkah ke copy machine. Elok aku sampai, si Lisa diorang nii cina tapi aku berikan nama diorang seakan akan nama ini, so sapa tahu, paham paham ajalah.

So sesampai akukat machine copy tu, Lisa pon terserempak denngan saya. diorang ingin pergi buat kopi kat pantry. aku senyum ajalah kat diorang. diorang tetiba mendekati diriku and bertanya apakah yaang aku sdg lakukan.

Aku pon tunjukkan kertas yaang aku sdg photocopy. Pada hari tu, diorang pakai satu dress baldu berwarna hitam yaang menonjolkan lurah dada diorang. “hai, kecik saja” kata hati saya.

Mata aku memandang kepada payudara diorang yaang sebesar sebungkus nasi lemak 50 sen. sambiil menghirup air kopinya, Lisa trus memegang tangan aku and bersenyum. aku tersentak and cuba menarik balik tangan saya.

Maklumlah aku ni, laki orang ingin katakan. diorang trus tanya, “why u pulled your hand away? u scared ah? scared i will rape you ah?” diorang tanya aku sambill bersenyum.

Aik? tetiba cerita pasal rape, apa ni? tertanya hati saya. Lepas tuu diorang trus meninggalkan aku menghala balik ke tempat duduk diorang. aku pon teruskan denngan kerja saya. Tetiba diorang memanggilku untukk masuk ke tempat diorang.

Aku pon menyahut and trus ke tempat diorang. diorang sdg duduk di kerusi executive diorang sambill mengangkangkan kaki diorang. ternampak akupada seluar dalamm warna hitam berlace diorang. aku cuba memandang kearah lain tapi diorang trus berkata “Lisa, can u go an close the main door please. I have to show you something very private about the institute” aku pon tanpa was was trus tutup pintu main ke office diorang.

Novel syok Amoi Ganas Kulum Batang Butuh Citer sex

Kawasan office diorang agak tersembunyi and aku pon trus kembali ke tempat Lisa. Tetiba diorang bagi aku satu dokumen untukk aku baca. Dokumen itu berkenaan satu projek untukk kerajaan.

Aku tertanya buat apa aku diberikan benda ini? diorang kata untukk aku membaca alihan bahasa dokumen itu. aku pon trus membaca. denngan tidakk memerhatikan perwatakan diorang. tetiba aku terasa tangan si Lisa berada di bahu saya.

Aku tersentak and memandang keatas aku tengah duduk masa tu. diorang tersenyum. aku pandang jauh kedalam mata diorang. sambill tu, diorang menurunkan badannya ke posisi menyangkung di depan saya.

Tangan diorang trus ke zip seluar slack aku and membuka zip itu denngan pantas. aku tergamam. diorang buka pula tali pinggang aku and tersergamlah batang butuh aku depan muka diorang.

Kisah seronok Amoi Ganas Kulum Batang Butuh Citer blue

  • Dgn bersenyum, Lisa trus mengullum batang butuh aku denngan tidakk berperikemanusiaan. Dijilat kepala butuh aku and dihisap batang aku macam hisap air pakai straw. Tangan diorang memagang buah butuh aku and diorang pon menjilat buah butuh saya.
  • Aku cuba meronta tapi lama kelamaan aku biarkan sahaja. dahh puas diorang kulum butuh aku and butuh saya, diorang bangun and melucutkan baju diorang. tersergam pula badan diorang yaang kecik molek depan saya.
  • Diorang trus menaikankan badan diorang keatas riba aku and menyjah nujahkan faraj diorang ke batang butuh saya. Batang aku lebih kurang 9 inchi pon merasakan lapisan faraj si Lisa.

Batang butuh aku masih basah lagie dari air liur kuluman diorang and denngan bercampurkan air faraj diorang, trus je masuk kedalam faraj diorang. diorang mula meronta macam naik kuda.

Kemudian diorang menaikkan punggung diorang and menujahkan faraj diorang kembali keatas butuh saya. chlup, chlap! bunyi butuh aku menujah faraj minah cina ni. tetiba diorang menggeletar, Lisa, i am cuming diorang kata.

Trus diorang bangun and menonggeng di depan saya. diorang menyuruh aku jilat faraj diorang sampai diorang keluar sperma diorang. aku pon trus menjilat. melahap faraj diorang diorang mengerang. Oo yes! o ah ah here it comes.

Kisah seksi Amoi Ganas Kulum Batang Butuh Cite kongkek

Aku pon sedut lah faraj diorang. banyaak air mackcik ni. Lepas tu, diorang memusingkan badan diorang mengalakan muka diorang kat butuh saya. trus diorang kulum. melahap lahap butuh saya.

Aku cuba bertahan. tapi aku pon meletup. aku katakan Lisa. i am cumming. diorang senyum and meneruskan menghisap butuh saya. aku pon mengeluarkan sperma aku yaang agak banyaak and memenuhi mulut diorang.

Diorang tidakk melepaskan sikit pon airmani saya. diorang telan semuanya. lepas aku dahh lemah longlai, diorang mula menggulum butuh aku lagi. kali nii diorang suruh aku pukul punggung. sampai merah cam ingin keluar darah aku kerjakan.

Diorang menjerit sakit tapi ingin lagi. aku pon teruskanlah. tetiba diorang bangun and mendapatkan sekeping kkertas jenis keras and menujahkan kedalam faraj diorang. lepas tuu diorang suruh aku fuck lubang bontot diorang pulak.

Novel melayu Amoi Ganas Kulum Batang Butuh Cerpen nakal

Aku pon trus lah. Hentak punya hentak, diorang pon meletup. aku pon. dahh ingin meletuptapi diorang biarkan saja. Lepas aku menembak sepenuh sperma aku dalamm lubang punggung diorang, diorang pon trus lepak.

Lemah longlai. Lepas tuu diorang trus suruh aku keluar dari Bilik diorang, siap maki aku lagie tu!”hey fucker! now, u get out of my office!” aku pon tersipu sipu angkat seluar aku and keluar.

Diorang trus kunci balik bilik itu. aku cuba mendengarkan apa diorang buat denngan mendekatkan telinga aku kat pintu. yang aku dengar, Ah a o sambill bunyi diorang tarik nafas.

Uih! ganas gadis ni. layan diri pulak. aku pon blah. Bila aku ingin balik, tetiba aku nampak kereta boss ada kat depan bangunan ni. aik? aku ingatkan dahh balik! rupanya belum.

Diorang sebenarnya memerhatikan kerja Lisa denngan aku tadi. rupa rupanya diorang ada video camera ccu. aku pon terasa malu and blah. nie mesti layan si Lisa lepas aku dahh layan.

Esoknya aku balik cepat, tapi cepat tidakk cepatlah, selepas aku layan diorang lagie sekali.

filem melayu blue filem kongkek isteri orang 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp
filem melayu blue video janda tetek besar 3gp


Cerita Lucah Melayu Amoi Ganas Kulum Batang Butuh cerita lucah seks
Amoi Ganas Kulum Batang Butuh, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay 2017, cerita blue seks, jom jkkk, Amoi Ganas Kulum Batang Butuh kisah melayu seks, Amoi Ganas Kulum Batang Butuh citer lucah