Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok – Perkahwinan aku dng isteriku Linia yg usianya 22 tahun sangat la bahagia. aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik die. Linia wanita bertudung yg putih mulus, tetek dia ber size 36D. Semenjak dia mengandung nie, tetek dia menjadi bertambah besar, dulu nya 34D sewaktu mula berkahwin kini 36D jika baru lepas bersalin, penuh dng susu.

Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kitaorang telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kitaorang yangg bongsu masih berusia setahun setengah. Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memanng sll membuat dia outstation ke serata negeri.

Kebanyakan tempat memanng dia drive sendiri sorang sorang. aku memanng risau, tapi aku pon ada kerja kat pejabat. Walaupun ketika hamil anak kedua pon, dia drive sendiri ke kenduri kahwin hingga ke Ipoh, Melaka, etc.

filem melayu blue movie kongkek bohsia liar 3gp
filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue filem dara cun cipap gatal 3gp

Kitaorang stay di kl. Linia memanng ada ijazah sarjana di Uitm tetapi dia lebih suka bekerja sendiri. mgkin kerana aku agak berjawatan di pejabat. Gaji aku saja dahh cukup untukk dia jadi suri rumah sepenuh masa.

Hubungan seks dng isteriku tak pernah bosan, hnya nya aku kerap berfantasi jika bersamanya. aku sll membayangkan yg dia bersetubuh dng lelaki lain. jika berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak buak.

Fantasi ni memanng aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Linia nanti dia fikir ape pulak kan? Jatuh la kreadibilitu aku sebagai suami. aku sll membayangkan Linia dikongkek oleh lelaki tua, india atau mat mat rempit.

Aku memanng turn on sangat jika Linia di fuck oleh lelaki lelaki nie. aku sangat menjaga kreadibiliti aku sebagai suami hingga pada satu kejadian tue, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat isteri aku pic batang die.

Aku amat stim sebenarnya, aku suami berfantasi isteri dirogol sekumpulan Mat salleh batang besar. tetapii lain yg keluar di mulut saya. aku suruh isteriku delete saja gambar tue. Then aku mula mencari dildo. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dng Linia. Mula mula dia agak terkejut, tetapi stlh beberapa kali, Linia pulak yg mintak mintak mahu dikongkek dildo. Bermula sekadar suka suka, aku mula mengajak Linia menonton video lucah di laptop aku setiap kali mahu berhubungan seks.

Tajuk yg sll adalah gangbang dan threesome mmf. Linia yg sebelum ini tak berminat pada porn, kini mula berminat stlh aku membelikan dia dildo. aku mula berani menceritakan fantasiku pada Linia.

Novel Kongkek Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Aku agak terkejut kerana dia melayan fantasi saya. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dng pengantin lelaki. Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya dia tak kantoi.

Saya: Linia pernah buat betul betul ye? Linia: Eh. Mana ada. abang nie, tadi dia yg suruh fantasi. Linia fantasi la. saya: Tapi kalau Linia terbuat betul betul, Linia kena bagitau abang tau.

Jngan sorok ape ape pon dari abang. aku menasihati Linia sambill men ‘tit fuck’ tetek Linia yg putih mulus itu. Kemudian Linia menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik pakcik tua di kenduri.

Tak tahan dng fantasi dari bibir seksi Linia, aku melancapkan kote aku di tetek Linia, melaga laga kan kote aku pada tetek Linia, apabila tiba masa untukk terpancut, aku suakan kote ku kedalam mulut comel Linia.

Aku memancutkan sperma yg pekat dan banyaak hingga Linia tersedak dan menadah tangan menakung sperma yg keluar. aku kemudian menyuruh Linia menelan semua sperma itu. aku ada terbaca no fap thread di forum body building.

Antara kelebihan no fap adalah kitaorang akan horny sepanjang masa. Buat seks pon tak blh pancut. Kena tahan. Pancut hnya sebulan sekali jika sperma dahh banyaak dan full tank. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Aku mula tak fap. kitaorang jugak semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat. Sejujurnya aku akui, Linia memanng wanita yg amat cantik. aku tak pernah terfikir mahu curang, betapa cantik nya die.

Aku puas hnya pada Linia. Pada bulan pertama memanng Linia merungut mengapa aku tak lagii memancutkan sperma aku pada payudara nya yg putih ranum. Selepas Linia mendengar penjelasanku, dia ok.

Kalau dulu aku sll berpesan pada isteri aku Linia supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tak menutup tetek. Biarkan buah yg ranum itu dipandang lelaki lain.

Aku mula membelikan half cup bra pada Linia dan baju kurung dan kebaya yg ketat dan see thru. aku sll berpesan pada Linia yg ini semua ‘teasing’ je, jadi jngn curang.

Linia: “I pakai seksi macam ni kalau lelaki lain datang and ramas breast I macam mana? ” Linia mengomel pabila aku menyingkap tudungnya supaya tak menutup tetek. saya: “la, biar la dia ramas bukan luak pon”.

Aku berseloroh sambill memicit micit tetek isteriku. Linia akan pergi ke Ipoh hari nie, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. dia akan bermalam di rumah keluarga angkat nya.

Yang akan berkahwin adalah pengantin wanita , Karina usia 22 thaun adik Linia. Sampai disana Linia sms pada saya. Linia : “nak pegi shopping skit dengann pengantin”. aku : “Pengantin lelaki ada sama? ” Linia : “Ye lah. Karina dengann Dagol”.

Aku : ” jngan fuck dng Dagol” Linia tak membalas sms saya. Setengah jam kemudian baru dia balas. Linia menghantar gambar mms. die, Dagol dan Karina sdang membeli belah. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Linia : “Em. Handsome jugak Dagol. Tau tak abang Zakc belanja Linia tudung cantik”. Darah aku jadi menyirap jika Linia puji Dagol bgitu. dah panggil dia Zakc, dahh macam kawan lama pulak! Tapi jika aku tatap balik gambar tu lihat Linia berjalan beriringan dng Dagol aku jadi stim.

Isteri aku tu dahh la pakai baju kuning lengan panjang yg ketat, seluar pulak jeans ketat. mencanak canak kote aku di pejabat. aku : “Kalu dia hensem sgt pegi la fuck die”.

Aku dng niat nada mahu merajuk, kali ni laju dia reply Linia : “Betul ni abang mahu Linia fuck Dagol? ok kejap Linia mintak no fon die. Malam ni Linia fuck dng die”.

Aku jadi cuak tambah stim. Patut ke aku teruskan permainan ni atau aku patut kembali jadi suami yg baik? aku : ” jngan la sayang. abang gurau je”. Linia tak membalas terus, setengah jam kemudian baru dia balas Linia : “Haa. tahu pon. Linia dekat rumah Karina dah”.

Aku tak sanggup kehilangan isteri saya. Biarla fantasi jadi fantasi. Malam tu tah kenapa lepas mandi and baring tgk tv aku jadi stim balik. ni mesti sebab kan oleh ‘no fap’.

Aku sms Linia, buka topik Dagol balik. Linia – Abang tau tak tadi masa kluar shopping Dagol tepuk dubur Linia. taktau la sengaja atau tak, masa jalan sebelah die.

Aku – tepuk dubur je? dia ada ramas payudara sayang tak? Linia – Ramas xde la. tapi dia sll tenung saja breast Linia. Macam mahu terkam! aku – Sayang mahu tak fuck dengann Dagol? aku sengaja bagi soalan cepu emas.

Novel Melayu Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Linia – Nak. dia handsome, tinggi aku – Hey! jngn la sayang! Linia – Ha. tahu pon! tanye lagii bukan bukan aku – Tapi abang benar kan dia hisap payudara Linia.

Linia terus call saya. Linia: Abang. betul ke apa abang cakap nie? saya: Ye la sayang. tapi ringan ringan saja tau. Masa ni aku dahh stim habis. aku dahh la tgh tengok porn kt laptop.

Linia: Dagol ada kat rumah Karina sekarang nie. dia tengah tolong kemas kemas. saya: Sayang. pergi la fuck die. panggil dia masuk dlam kereta you, biar dia hisap payudara u dlam tue. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Snap pic mms abang ok? Linia: ok. tapi abang ok ke Linia buat macam nie? saya: Abang mahu Linia fuck die. tapi jgn penetrate tau. ringan ringan je. Linia berjalan ke dlam bilik tempat tiada orang untukk meneruskan perbualan kita.

Linia: Macam bj? saya: Bj, tit fuck, french kiss, semua la. hnya jgn penetrate ok? Linia: ok abang. Linia cuba. kejap tau. Linia mematikan talian dan aku berdebar debar menunggu apa yg akan terjadi seterusnya.

Sejam kemudian aku mendapat satu mms! Berdebar debar aku click untukk melihat apa agaknya gambar isteriku hantar! Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagii bertudung bawal, menyelak baju dan bra dia menampakkan payudara nya yg putih ranum.

Linia tersenyum memandang kamera sambill tetek kiri nya dipicit tangan lelaki yg besar hitam dan berbulu. Gambar kedua! Linia yg masih bertudung bawal selfie sambill Dagol menyelak baju dan bra sambill menghisap dan memicit tetek Linia.

Gambar ketiga! Linia sdang bj batang Dagol aku cepat cepat call Linia. Ketika dia angkat kedengaran suara Dagol sdang asyik menghisap payudara isteriku. saya: Sayang! Linia: Abang. Zakc tgh hisap susu saya: Sedap sayang? Kedengaran suara Dagol menyuruh Linia sesuatu saya: Kenapa sayang? Linia: Zakc mahu penetrate from behind, blh tak abang? saya: dalam kereta tue? Linia: Yea.

Dia dahh alih seat ni uhmm. sedap abang. saya: boleh sayang. jgn matikan talian. Malam tu aku menikmati bunyi jubur / faraj isteriku berlaga dng kote Dagol. plop plop plopp cup cap cup cap.

Linia merengek agak kuat di dlam kereta. aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dng Dagol. Dekat 1 jam Dagol men fuck Linia. Dari pukul 10 hingga 11. stlh selesai aku meminta isteriku menghantar mms tetek dia yg dipancut sperma Dagol.

*1 mms received* aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambill tersenyum dng Dagol. Merah merah tetek isteriku dlam gambar itu.

Citer Lucah Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok Kisah Blue

Pasti puas Dagol kerjakan. Dagol memanng lelaki yg bertuah. aku lihat Dagol ni tak la kacak pon, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. kote pon gemuk dan panjang, tu sebab isteri aku suka.

Keesokan hari nya, hari majlis perkahwinan. aku mengarahkan Linia supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Tiada lagii seks dng Dagol! aku cukup jelous sebenarnya. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.

Aku pon agak busy di pejabat hari tue, jadi seharian memanng aku tak sms Linia. Linia tiba di rumahku kl sekitar jam 8 malam. Agak lambat. Sebab selalunya kerja selesai jam 2 petang, jadi 5 petang patut sudh tiba.

Malam tu selepas kitaorang selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Dagol. aku ingin Linia ceritakan secara terperinci bagaimana dia blh have seks dng Dagol di dlam kereta.

Linia: Mula mula Linia sms Dagol kata mahu jumpa, di simpang jalan. Linia naik kereta Linia, dia naik kereta die. Sampai di simpang, Dagol suruh Linia follow kereta die.

Cerita Seks Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Sampai di sebuah restoran makanan, Linia parking and naik kereta die. saya: Kereta dia tinted ke? Kereta apa Linia: Kereta dia fully tinted kereta macam van mpv, memanng betul betul gelap.

Kitaorang parking di sebuah shopping mall terbiar. Dagol fuck Linia kat situ. Masa ni Linia start blowjob saya. saya: oh. Jadi tadi kenapa balik lambat? Dagol fuck lagi? Linia: Eh.

Takdelah abang, kan abang dahh larang. Linia tak buat la. Tapi Dagol asyik raba badan Linia saja jika ada peluang. Pervert dia tue. saya: Raba? raba kat mana? Linia: Raba and picit ramas breast Linia, dry humping, ramas jubur.

Pantang takde orang pandang, dia buat. saya: Sayang dahh lama kenal Dagol? Linia: Dagol tu tinggal 1 kejiranan dng Karina. Dulu masa program anak angkat, Dagol kawan dng Linia sebab Linia rapat dng Karina.

Dagol tu bf Karina. Dagol memanng suka tenung breast Linia sejak masa ni lagi. Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kitaorang keep contact. Dagol asyik minta Linia jadi kakak angkat die, jadi Linia teFerrna la Dagol dng Karina jadi adik angkat.
Novel Sex Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

  • Saya: Bertuah Dagol dapat fuck kakak angkat die. Linia: Abang lagii bertuah, blh fuck Linia hari hari. Dagol dapat sekali je. saya: Sedap tak Dagol fuck? Linia: Sedap sangat bang.
  • Urm. kote dia panjang macam dildo nie. sambill menjolok jolok dildo ke faraj nya. aku stim sangat dengar ceritu Linia malam tu aku fuck isteriku kuat kuat. Tapi aku takkan pancut sehingga aku lihat sendiri bagaimana Dagol men fuck isteri saya.
  • 2 minggu sudh berlalu sejak Linia di fuck Dagol. stlh berbincang dng Dagol melalui Whazup, aku mengaturkan supaya Dagol men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan saya, di rumah kita.
  • Dagol memanng bekerja di kl, jadi memanng tiada masalah. Tarikh yg ditetapkan ialah bulan depan. sdang aku asyik melayan facebook, aku terpandang 1 profile nie, budak lelaki lagak lagak mat rempit rajin benar mengomen dan men like gmbar gambar isteriku. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.
  • Saya: Sayang! sini kejap. budak ni sape? Linia yg ketika itu berada di dapur bergegas kepada saya. Linia: oh, ni adik sedara ita, Robert. Masa kenduri dekat Sri Gombak dulu tue.
  • Dia add Linia. Robert ni jenis budak lelaki 18 tahun yg fail spm, gangster, hitam legam, kurus tapi ada otot badan keras, mat rempit streotype. saya: Linia bagi facebook kat die? Linia: Eh takde lah, dia add Linia dari Ita la tue.
  • Ita adalah kawan seuniversiti isteriku. Nafsu mula menguasai saya. fetish aku memanng mat rempit lanyak isteri saya. saya: Sayang, ahad depan ajak Robert fuck u sekali dng Dagol nak? Linia: Abang ni dahh gila ke? dia tu budak lagi.
  • Mat rempit pulak tu saya: Budak apa nya 18 tahun. I mahu tengok sayang seks dng mat rempit. Linia: Abang ingat tak masa Linia report kat abang dulu yg ada budak send pic batang dekat Linia? saya: oh.
  • Ingat. yg abang suruh delete tu kan. Linia: Robert ni la yg hantar! Dulu memanng aku amat strict soal nie. semenjak isteri aku di fuck Dagol saja segalanya berubah.
  • Saya: Abang mahu Linia goda Robert, send pic payudara Linia dekat die. Seminggu kemudian Linia mms aku yg menyebabkan kote aku berdenyut denyut. Linia – Abang, Robert mahu ajak sorang kawan dia sekali fuck Linia blh tak? *Attachment pic* Gambar kawan Robert bernama Hendi.

Sederhana tinggi, agak gempal, hitam. aku setuju. Ini sememang nya fetish saya! 3 orang lelaki, ni dahh blh dikategorikan sebagai gangbang. Hari yg dinantikan pon tiba. Malam tu isteriku memakai tudung bawal, shirt pink pendek berleher labuh menampakkan dada (senang mahu singkap payudara ) dan berseluar slack.

Kisah Lucah Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Bra merah half cup di dlam baju. Tepat jam 9. 15 malam kedengaran bunyi 2 buah motor mat rempit yg menyakitkan telinga berhenti di hadapan rumah kita. aku membuka pintu, dng wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dng saya.

Budak lagii barely 18, macam budak form 5 saja muka. Tapi muka memanng gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. aku pelawa dia masuk. Isteriku yg sewaktu itu sdang menonton tv memandang mereka sambill tersenyum kelat. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Robert dan Hendi berjalan ke arah isteri aku sebaik saja masuk dlam rumah. Eh dia mahu start rogol ke ape nie. Robert menghulurkan tangan untukk bersalaman dng Linia. Linia memandang ke arah saya, aku memberi isyarat angguk.

Lantas Linia bersalam sambill mencium tangan Robert. Mencanak kote saya. Bayangkan la, Linia tu 10 tahun lagii tua dari Robert, tapi dia yg cium tangan Robert? Sense of respect tu macam dahh takde.

Aku jadi horny sangat. Linia kemudian mencium tangan Hendi pula, bagaikan isteri dia pulak lagaknya. Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Dagol sampai.

Tak lama lepas tu Dagol sampai. kitaorang makan sambill berborak. Linia ligat berborak dng rempit 2 orang tue. Ibarat seorang guru, Linia menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, aku dlam stim memandang saja isteri aku bersyarah.

Dalam hati saya. belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit jerit la kau kene fuck dng budak 2 orang tue. Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dng Dagol, terdengar riuh rendah di dapur.

2 orang rempit itu gelak gelak. Kemudian Linia datang kepadaku dan Dagol dan memberitahu yg Robert dan Hendi meraba payudara dia di dapur. Mencanak aku dengar. terus aku keluarkan kote aku yg tegang di depan tv lantas menyuruh Linia bj.

Dagol mengikut aku mengeluarkan kote. Linia menghisap kote aku dan Dagol berganti ganti. Gangbang bermula apabila Robert dan Dagol menyertai men fuck Linia. Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Linia mahu bgitu , kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti.

Linia menghisap batang Dagol, Robert doggie dari belakang dan missionari dari depan, Hendi sibuk menghisap dan meramas payudara isteriku. Hendi yg sdang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira jika dapat merasai susu badan Linia.

Cerita Blue Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

Digomol gomol payudara Linia dng lidahnya, kejap tetek kiri, kejap kanan, Hendi hisap macam bayi yg kelaparan. aku menahan kote supaya jngn pancut. jngn pancut. bayangkan. melihat sendiri di depan mata, isteri yg masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun.

Budak lagii dahh dapat fuck isteri orang. isteri saya. Hendi menghisap sambill meramas tetek isteriku dng buas. untukk mengeluarkan susu badan Linia, Hendi memicit dan menghisap tetek kanan dan kiri secara berganti ganti.

Mulut Hendi penuh dng susu badan Linia. Lepas tu Hendi bangun dan terus cium mulut Linia sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. stlh puas mengulum lidah Linia, Hendi menjilat jilat keseluruhan muka isteriku yg comel itu.

Kemudian Hendi kembali menggomol payudara Linia dan menghisap susu dada yg masih ada. “Kenyang dapat hisap susu payudara ” kata Hendi sambill mengajak Robert yg sdang asyik menhentam mulut comel isteriku untukk merasa susu badan Linia. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Robert menggila mendengar ajakan Hendi dan terus menerkam tetek Linia. Dipicit2 tetek Linia sehingga susu terpancut pancut keluar, aku terpaksa melarang kerana anak bongsu kitaorang yg berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Robert tak blh membazir susu dng memancut mancut kan saje.

Hendi menjolok mulut comel Linia dng batang kote nya dng perlahan lahan kemudian makin laju, kepala Linia di sorong tarik berulang kali. Puas mengerjakan muka comel Linia, Hendi meminta bertukar posisi dng Dagol yg sdang galak menghisap faraj Linia.

Kote Hendi sudh cukup keras. Perlahan lahan Hendi memasukkan kote dia ke dlam faraj isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Linia menjerit jerit kesedapan.

Mereka bertukar posisi, kadang kadang Robert fuck faraj isteriku, kadang kadang hnya bermain payudara dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri aku dng batangnya. Mereka berjaya memujuk isteriku untukk mencuba anal sex buat pertama kali.

Menjerit jerit isteri aku meminta belas kasihan pabila dihenjut henjut sekuat hati oleh remaja lelaki yg 10 tahun lebih muda darinya. Disini aku terpaksa sound Robert dng suara jantan supaya memperlakukan isteri aku dng lebih lembut.

Robert menurut perintah dan mengeluarkan kote nya dari jubur isteri aku dan memasukkan nya kedalam faraj. Dan saya? aku hnya memegang video kamera aku dan merakam semua detik indah tu sambill kote mencanak canak menahan stim.

Kadang kadang aku akan sua kan batang aku ke mulut Linia sambill faraj nya dikerjakan mat mat rempit. Bayangkan lah betapa stim nya saya! Isteri yg aku sayang setiap hari, yg aku cium peluk setiap hari tu kini hnya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki.

2 dari lelaki tu layak digelar adik, Linia sebaya guru sekolah Robert dan Hendi. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi. 3 jam Linia di fuck malam tue, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga tiga mereka jugak cukup ghairah men fuck wanita bertudung, fetish mereka sama seperti aku jugak.

Sudah jam 1. 15 pagi tapi masih lagii tiada tanda tanda untukk Robert dan Hendi untukk berhenti. Dagol sudh berhenti dan hnya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.

Novel Melayu Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok

“Budak muda, stamina bagus lagi, memanng lunyai la isteri ko bro” , Khairil berkata pada aku mengejutkan aku dari lamunan stim. Baru aku sedar yg Linia sudh tak bermaya lagi, kelihatan dia betul betul penat tapi dia tetap melayan nafsu kuda Robert dan Hendi.

Linia sudh berapa kali climax pon sudh tak terkira. aku rasa bersalah pulak jika seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tak bermaya. aku terus sound dia untukk berhenti dan pancut cepat.

Mereka stop dan melancapkan kote mereka di hadapan Linia. Seorang demi seorang dng penuh nikmat memancut kan sperma di payudara (Hendi), dlam mulut (Robert) dan jubur (Dagol). Kesian aku lihat isteri saya, lunyai.

Benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yg dlam keadan penuh dng sperma. Selesai mereka semua pancut, aku off video, lancap dekat mulut isteri aku dan pancut dng banyaak nya.

Aku buka tudung isteri aku dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat mahu join dia tido atas katil nie, tapi dahh penuh jika Robert dan Hendi memeluk erat isteriku.

Jadi aku join Dagol tidur di sofa ruang tamu (luar bilik) Pagi esoknya, Robert dan Hendi sambung fuck isteri aku dng aksi threesome. Darah muda memanng tak penat. aku pon tak sedar jika dia fucking, aku bangun jam 8.

30 pagi dia dahh fucking dlam bilik air. aku ambi handicam dan rakam saja sambill menikmati breakfast. Mereka mulakan dng mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan isteri saya. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Then fucking atas katil. Kali ni Linia di fuck tanpa tudung. Linia mengikat rambut nya, cantik sangat dia berbogel di hadapan mat mat rempit tu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada wanita yg lebih tua.

Linia 28 tahun, tua 10 tahun dari mat mat rempit muda tu yg masih 18. Linia di fuck bermula pukul 8. 30 pagi hingga 10. 30 pagi. 2 jam dia di fuck mat rempit pagi tue. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Robert memancutkan sperma yg banyaak ke payudara Linia manakala Hendi memancutkan sperma pekat ke dlam tekak Linia. Linia kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. aku menyerahkan tudung bawal kepada Linia supaya dia menutup dirinya.

Hanya bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan tetek putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Robert dan Hendi. aku sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tu berborak dng isteriku.

Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yg buat aku stim ialah jika dia hnya menggelar Linia dng nama Linia saja. sdang kan aku dia panggil abang. Secara respect nya patut dia panggil Kak Linia kan? tapi jika dia dahh dapat fucking isteriku, sense of respect dahh takde.

Dan ini membuatkan aku stim. dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Dagol pulang jam 8 pagi lagii sebab dia kerja. saya? ponteng kerja pagi ni sebab mahu tengok mat rempit lanyak isteri saya. Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok.

Sedap nyerr. Aktiviti seks kitaorang berterusan hingga kini. sudah 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Dagol (Kecuali waktu busy saja tak gangbang.

Dan ada waktu nya aku dan isteri mahu jadi baik balik, tapi hnya sementara saja. jika dahh stim tu gangbang fuck saja yg memberi kenikmatan pada kita. mmg banyaak kali isteri aku kena fuck dng die.

Bertuah mereka) kitaorang tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga. aku dan isteriku Linia mungkiin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah wanita bertudung, bukan freehair.

Linia memanng popular di kalangan rakan rakan nya kerana dia cantik dan peramah. aku sangat stim apabila melihat Linia mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yg melapik tetek Linia, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yg akan menghisap tetek yg masak ranum itu.

filem melayu blue filem bohsia cipap basah 3gp
filem melayu blue video melayu lucah 3gp
filem melayu blue filem awek jepun seksi 3gp


Cerita Lucah Melayu Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok cerita lucah seks
Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok, kisah ghairah, kisah lucah blue, cerita ghairah, isteri stim, kongkek, cerita seks, cerita sex, Cerita lucah malay Cerita Blue malay Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok, kisah blue seks melayu Adik ipar bertudung citer blue lucah Malaysia cite blue mly novel blue sex 2018, cerita blue seks, jom jkkk, Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok kisah melayu seks, Adik Ipar Bertudung Cantik Tetek Montok citer lucah